Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kicsit lasabb és nem is...

Egy kicsit lasabb és nem is olyan erőteljes a babukám mocorgása ez baj?

Figyelt kérdés
Holnap töltöm be a 38-dik hetet! A védőnő azt mondta, hogy az utolsó hetekben lelassul a baba mozgása. A lényeg az, hogy mocorogjon, de ne csak egyet-kettőt! A nap folyamán többször érzem, hogy ficereg, de azért aggódom!
2008. aug. 2. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet h behelyezkedett célirányba, és azért mocorog kevesebbet,nekem szülés előtti nap alig mozgott a babócám
2008. aug. 2. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már nemigen van helye fickándozni, ne aggódjál. Ez természetes, mindenkinél így van.:)
2008. aug. 2. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz + ne feledjük el, ez a hőség őket is megviseli!
2008. aug. 3. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Szülés előtt pár nappal lelassul a baba mozgása,ne aggódj ez teljesen normális!Nekem a 38.hétre született a lányom és előtte pár nappal már alig mozgot!Jó babavárást!!
2008. aug. 3. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!