Ez már a baba mocorgása lehet? Ki mikor érezte először?
Figyelt kérdés
A 12.heti uh-on azt írták a papírra 13+6 hetes a baba. Pénteken töltöm nem az uh. szerint a 15 hetet. A doki nem változtatott sem a szülés időpontján sem a baba korán talán a 18.heti után. A hasam viszonylag nagy (azokhoz a képekhez képest főleg amiket ide tettek fel kismamák) Már vagy két napja érzek ilyen buborékolást sőt tegnap este egy ponton egymás után több pici nyomást. Szerintetek?2010. márc. 3. 11:31
1/1 anonim válasza:
Szia! Szerintem a pici Pocaklakódat érzed!:-) Én először a 12.héten éreztem hasonlót (bár én pillangó-röpködésnek mondom). Legtöbbször vezetésnél vagy este ad magáról hírt a csöppem.:-) Bár pár napja nem jelentkezett.:-( Emiatt egy kicsit aggódom is. De próbálok pozitívan gondolkodni, mert legutóbb épp hason feküdt és lehet ezért nem érzem.
Sok egészséget Nektek!
16hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!