Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg fogom ismerni mikor...

Meg fogom ismerni mikor érezhető a babám mocorgása?

Figyelt kérdés
Első babás kismamai vagyok. A dokim azt mondta január első felében kell éreznem először, hogy megmozdul és jegyezzem meg a napot. Meg fogom ismerni az érzést?
2008. dec. 21. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért az nem annyira egyértelmű. Eleinte inkább csak sejtés, hogy ez már biztos ő lehet. Könnyen összekeverhető az emésztőrendszer mozgásaival. Ha pl. kis buborékokat érzel szétpukkanni a hasadban, az már a baba lesz:-)

Mindenki másképp érzi először.

Üdv.32 hetes

2008. dec. 21. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2008. dec. 21. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
általában este lehet érezni, mindenképpen figyelj rá. Nekem is volt egy furcsa "rúgáska", amire felfigyeltem, de megvártam, h másnap is lesz-e. És volt. Írd fel, mert sokszor kérdezik.
2008. dec. 21. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen egyértelmű volt, hogy ez csak ő lehet, pontosan tudom az első olyan alkalmat, amikor éreztem először.Tudtam hogy ilyen érzést még nem éreztem.És én is úgy voltam vele azért hogyha másnap is érzek ilyet akkor biztos.És éreztem azóta is minden nap.
2008. dec. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!