Cukorterhelés kérdés?
Pénteken megyek sajnos cukorterhelésre, és tudni szeretném hogy elég lesz e 3 dl vízbe a cukor ,meg persze egy citrom leve !!??
Köszönöm előre is
Én is így fogom de annyi különbséggel hogy a citromot is beleteszem és jól összeérik az íze reggelre!
Akkor 3 dl be jó lesz
Iszonyatosan félek mivel egyetlen egy szurható vénám van!!
2 éve is elkezdtek turkálni a vénámban a másik kezemben hát majdnem belehaltam ugy fájt!!
Nektek bele lehet előre keverni? :O
Én 2 hete voltam, vinni kellett a cukrot és a citromot és ott keverték bele a vízbe. Ráadásul nem is 3 dl volt, csak 2. :/
Nálunk is úgy működik, hogy ott keverik be, 2-2,5 dl vízzel, külön kellett vinni a citromlevet meg a cukrot. Úgyhogy a 3 dl bőven elég.
Amúgy együtt érzek veled, nekem meg elég vékonyak a vénáim, van, hogy nem találják el rendesen. Pont a cukorterhelésnél én is így jártam, már a 3. helyen szurkálta össze a karom, mire sikerült még csak az elsőt levenni. Úgyhogy mire 2 óra múlva vissza kellett mennem, már fájt mindkét karom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!