Szabad a házasélet a terhesség alatt méhszájsebbel?
Figyelt kérdés
Nem mertem a dokitól megkérdezni.2010. jan. 6. 17:49
1/5 anonim válasza:
Pedig mindenképpen a dokidat kellene megkérdezni. Itt hiába írnak 20-an választ erre, senki nem látta, hogy hol van a seb és még attól is függ, hogy szabad e szexelni, hogy hol tapad a méhlepény, veszélyeztetett vagy e...
2/5 anonim válasza:
Szia! Az első válaszolónak igaza van, ezt az orvos tudná megmondani. Addig azonban én nem tenném a helyedben, a méh védi a kicsit, de ha sebed van, könnyen lehet fertőzés, vagy bármi - a doki ezer meg egy nővel beszél egy hónapban, nem te leszel az első, aki ezt megkérdezi tőle. Ess túl rajta és nyugodtan élheted tovább az életet. Remélem nem tilt el! Sok boldogságot!
3/5 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek, lehet valóban nem kerülhetem el ezt a kérdést.
2010. jan. 6. 18:17
4/5 anonim válasza:
Szerintem is kérdezd meg a dokit! Nekem egyébként azt mondta, hogy nyugodtan lehet. A lepény mélyen is tapadt és 4. baba is volt + a méhszájseb. Persze ez még nem azt jelenti, hogy másik doki - aki téged ismer, lát - ugyanezt mondja.
5/5 anonim válasza:
Nincs, nem létezhet olyan, amit ne merhetnél a dokitól megkérdezni. És már most figyelmeztetlek: térj ki arra, hogy PONTOSAN mit szabad és mit nem. Közösülni szabad? orgazmusod is lehet? Mert sok orvos egyszerűen csak szexről beszél, de mint tudjuk, a szex igen tág fogalom... Tehát légy lényegretörő, pontos és rámenős.
Nekem egyébként szabad, de csak azért, mert nem nő tovább, és pillanatnyilag nem is vérzik. De minden eset egyedi.
25h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!