Méhszájsebbel terhesség?
32 éves vagyok. A méhszájsebem sosem igényelt kezelést, így békében hagytuk. 3. próbálkozásra teherbe estem. A méhszájsebből a 12. hétre 2 centis polipus decidualis (méhszájpolip) alakult ki, szépen kilógott a hüvelybe. De nem nőtt tovább, és a 26. heti vizsgálatra teljesen visszafejlődött.
Most vagyok 32 hetes, a terhességemmel semmi panaszom, a méhszájam teljesen zárt, a lepény megfelelő fokban érett, babám egészséges és korának megfelelő méretű, még talán túl nagy is egy picit (5 napja 1900 grammra becsülték).
Nekem mondjuk megoperálták, akkor azt mondta, hogy így könnyebben fogok teherbe esni. Sok nőnek van méhszájsebe, és ettől még teherbe lehet esni, viszont a visszatérő fertőzések nincsenek jó hatással a gyerekprojektre. Nekem a műtét óta nincs semmilyen bajom, bezzeg előtte...
9 hetes km
Ne haragudjatok, hogy belekérdezek,- de milyen tünetekkel járt nálatok a méhszájseb?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!