Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhszájsebbel terhesség?

Méhszájsebbel terhesség?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és már majdnem egy éve küzdök egy makacs méhszájsebbel. Sem ecseteléssel, sem fagyasztással, sem égetéssel nem akar meggyógyulni :S A kérdésem az lenne, hogy sikerült-e valakinek méhszájsebbel teherbe esnie, és ki is hordani a várandósságát, nem befolyásolta-e ez a betegség? Lehet emiatt valami komplikáció szülésnél? Még nem aktuális a gyerekvárás, de ha esetleg nem múlik el, aggódom ezek miatt kissé. Minden választ köszönök :)
2010. febr. 22. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

32 éves vagyok. A méhszájsebem sosem igényelt kezelést, így békében hagytuk. 3. próbálkozásra teherbe estem. A méhszájsebből a 12. hétre 2 centis polipus decidualis (méhszájpolip) alakult ki, szépen kilógott a hüvelybe. De nem nőtt tovább, és a 26. heti vizsgálatra teljesen visszafejlődött.

Most vagyok 32 hetes, a terhességemmel semmi panaszom, a méhszájam teljesen zárt, a lepény megfelelő fokban érett, babám egészséges és korának megfelelő méretű, még talán túl nagy is egy picit (5 napja 1900 grammra becsülték).

2010. febr. 22. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, és hüvelyi szülést tervezünk az orvossal. A tervezett császár lehetősége eddig fel sem merült.
2010. febr. 22. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondjuk megoperálták, akkor azt mondta, hogy így könnyebben fogok teherbe esni. Sok nőnek van méhszájsebe, és ettől még teherbe lehet esni, viszont a visszatérő fertőzések nincsenek jó hatással a gyerekprojektre. Nekem a műtét óta nincs semmilyen bajom, bezzeg előtte...

9 hetes km

2010. febr. 22. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor terhes lettem akkor derült ki h van méhszájsebem.Ecsetelést kaptam.Semmi problémát nem okozott.A végén császárral lett meg a fiam de nem emiatt.Azóta is csak ecsetelést kaptam.(kétszer)
2010. febr. 22. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, hogy belekérdezek,- de milyen tünetekkel járt nálatok a méhszájseb?

Előre is köszönöm, ha válaszoltok.

2010. febr. 23. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
23:07-es vagyok.Nálam semmilyen tünetem nem volt..csak a doki mondta a vizsgálat után,hogy van és ennyi.(a b.nőmnek is van,ő vérezgetni szokott)
2010. febr. 23. 14:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem pl. állandó folyással, gyulladással, és nemi élet utáni vérezgetéssel járt... Sokkal könnyebben kapok el miatta fertőzéseket sajnos :S
2010. febr. 23. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Mégegyszer köszönöm.
2010. febr. 26. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!