A férjem ma jól hasba dobott egy hógolyóval. Ugye nem lesz baja a gyereknek?
Figyelt kérdés
Állítja, hogy nem oda akarta, csak elvétette. De jó, hogy így dedózik velem. A 8. hónapban vagyok, eléggé fájt tőle a hasam. Ugye megvédi a magzatvíz?2010. jan. 6. 16:57
2/6 anonim válasza:
Persze, ne aggódj már :) képzeld el, hogy az én nagylányom mindennap ad olyat a pocimnak, mikor rajtam keresztül mászik, vagy csak meg akar fésülni... 2 éves lesz és én 28 hetes vagyok :) Nem lesz semmi baj! Olyan védettek odabent :)
3/6 anonim válasza:
ne aggódj szerintem se,mert nem lesz baja.boldog babavárást.
4/6 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz baja.
Ezek a pasik ilyenek. Gyerek mind, a múltkor a barátnőmnél voltunk, ahol van két nagy fiú, és játékijjal játszottak, a gyerek az ölemben ült, a férjem meg ránk lőtt. Elvétette, de én olyan mérges voltam, mondjuk tapadókorongos a vége, de akkor is....
5/6 anonim válasza:
a mi kutyánk a lábam alatt szokott átbújni, és a fejével bizony néha jó nagyokat fejel a pocimba. Mégis megvagyunk még. 37 heteske
6/6 anonim válasza:
Nekem is ráugrott a kutya a hasamra, de nem lett semmi bajunk! Szerencsére jól be vannak oda vackolódva a babák! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!