33 hetes terhes vagyok és pár napja állandóan csak innék és innék. Nem lesz baj? Nem fogok vizesedni nagyon?

szia! Ha szomjas vagy akkor igyál, mert szerintem rosszabb, ha nem múlik el és szenvedni! Én is voltam így a 34 hét környékén, és nem lettem cukorbeteg sőt a gyermekem is makk egészséges! De ha megnyugodsz akkor hétfőn a védőnő vagy a házidokid biztos megméri a cukorszintedet, ha kéred! Jó hétvégét! Sok sikert a szüléshez!
11 hetes kislány Anyukája

Szia! Én is állandóan szomjas vagyok, mégsem vagyok cukorbeteg. Egyszerűen vannak emberek, akiknek több folyadékra van szükségük. Nálam ez be is igazolódott. Orvosi tanácsra(!) inkább vizesedjen a lábam, mint hogy nem elegendő folyadékot iszok, pangjon a vesém, egyébként is nagy megterhelés alatt van, ráadásul a babának is kell a folyadék.
Amennyire csak tudod, kerüld a sót, az édes ételeket és édességeket, tehát amire egyébként is könnyebben meg tudsz szomjazni, ezt Te magad tudod a legjobban. Ja, és a fűszeres ételek!
Nekem a citromos víz vált be leginkább, mivel enyhén, kellemesen savanykás.
Ebben a hőségben egyébként annak is dagad a lába, aki nem terhes. És nem várható el, hogy ilyenkor is kevés folyadékot igyon az ember lánya.
26 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!