Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes terhes vagyok és pár...

33 hetes terhes vagyok és pár napja állandóan csak innék és innék. Nem lesz baj? Nem fogok vizesedni nagyon?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy meleg van, és több folyadék kell, de ma is megittam már vagy négy liter vizet. Egyszerűen nem múlik a szomjam, mit egyek vagy igyak, hogy ne legyek állandóan szomjas?
2008. aug. 2. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
próbálj meg minél kevesebb sóval fűszerezni, legjobb lenne kkihagyni erre a pár hétre. Én is iszonyat vizes voltam, a bokám egy elefántéhoz hasonlított...friss zöldségeket egyél (ne főtteket) és sok gyümölcsöt. Amúgy azt hallottam, a vízivás maga nem okoz több ödémát, nekem mindig azt tanácsolták, annyit igyak amennyi jólesik, szoptatás alatt is, de azért a 2 liter legyen meg.
2008. aug. 2. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
sztem cukorbeteg vagy. menj el és méresd meg a cukrod, ha nem akarod, h a gyermeked cukorbeteg legyen.
2008. aug. 2. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
nekem is az jutott először az eszembe, hogy cukorbeteg vagy. azokra jellemző a folytonos szomjúságérzet.
2008. aug. 2. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:

szia! Ha szomjas vagy akkor igyál, mert szerintem rosszabb, ha nem múlik el és szenvedni! Én is voltam így a 34 hét környékén, és nem lettem cukorbeteg sőt a gyermekem is makk egészséges! De ha megnyugodsz akkor hétfőn a védőnő vagy a házidokid biztos megméri a cukorszintedet, ha kéred! Jó hétvégét! Sok sikert a szüléshez!

11 hetes kislány Anyukája

2008. aug. 2. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is állandóan szomjas vagyok, mégsem vagyok cukorbeteg. Egyszerűen vannak emberek, akiknek több folyadékra van szükségük. Nálam ez be is igazolódott. Orvosi tanácsra(!) inkább vizesedjen a lábam, mint hogy nem elegendő folyadékot iszok, pangjon a vesém, egyébként is nagy megterhelés alatt van, ráadásul a babának is kell a folyadék.

Amennyire csak tudod, kerüld a sót, az édes ételeket és édességeket, tehát amire egyébként is könnyebben meg tudsz szomjazni, ezt Te magad tudod a legjobban. Ja, és a fűszeres ételek!

Nekem a citromos víz vált be leginkább, mivel enyhén, kellemesen savanykás.

Ebben a hőségben egyébként annak is dagad a lába, aki nem terhes. És nem várható el, hogy ilyenkor is kevés folyadékot igyon az ember lánya.

26 hetes pocakos

2008. aug. 2. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!