Babát várok, ti mivel szőrtelenítetek?
Figyelt kérdés
Én villanyborotvával, de most gondolkoztam, lehet, kozmetikushoz kellene menni gyantáztatni. Ti hogy oldjátok meg?2014. júl. 5. 11:17
11/18 A kérdező kommentje:
Ez is igaz. Meg zavar, hogy kicsin ott rezeg a borotva - a villanynál. Marad a pengés. Melyik belőle a legjobb, amivel a legkevésbé vághatom meg magam? :D
2014. júl. 5. 11:37
12/18 anonim válasza:
Szerintem a borotva se a legjobb választás, mert attól meg csak erősödik.
13/18 anonim válasza:
Én nem foglalkozom most vele.. igaza van a férjednek. :)
14/18 anonim válasza:
Jaj, gondolom nem sűrű kutyaszőr nő a hasadom, semmi bajod nem lesz, ha legyantázod! Ha meg nem akarod gyantázni, borotváld vagy hagyd úgy vagy csipesszel szedd ki! Ennyi lehetőséged van!
15/18 anonim válasza:
Én azt a fajtát hadználom aminek az egyik vége elemes( villany) borotva a másik vége sima 5 pengéd nem jut eszembe a neve 2 színben kapható..
16/18 anonim válasza:
Én a pocaknál a jó öreg szemöldök csipeszt kapom elő :-)
Máshol borotva (pengés).
17/18 anonim válasza:
Én epilátorral + csipesszel intézem, de volt, hogy gyantával kaptam le. Csak a gyanta vérbőséget okoz és nem merem mindig azzal. Az epilátor is okoz, de nem olyan mértékben. Engem nem zavar, hogy rezeg. 35 hetes
18/18 anonim válasza:
dehogy erősödik a borotvától a szőr,ez hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!