Babát várok, csináljak valamit, hogy ne legyen gond?
Figyelt kérdés
Be kellett szaladnom a körzetihez. Pont ott volt egy tüszős mandulagyulladásos + madula mögötti tályogos nő, nagyon beteg volt szegény. Először azt hittem mumpszos. Kijöttem akkor, de nyilván vissza kellett mennem a papírjaimért.
Ugyan nekem nincs mandulám, de elkaphattam valamit? Aztán mivel úgyis mentem s gyógyszertárba, ott adtak tantum verde szopogatós tablettát. Mit tennétek a helyemben? bevallom eléggé megijedtem, de túlaggódni sem szeretném.
2014. jún. 11. 10:38
2/7 anonim válasza:
Rád köhögött? Adott puszit? Megnyaltátok egymás kezét? Nem? Akkor nyugi! Ilyen bármikor lehet a boltban, a buszon, meg ezernyi helyen. Mindig gyógyszerrel fogod magad tömni?
3/7 anonim válasza:
Még rengeteg olyan beteg ember szembe fog veled jönni a terhességed alatt akin nem is látszi hogy beteg, hacsak nem otthon fogsz ülni végig. Szerinted aki influenza járányban várandós és dolgozik, tömegközlekedik sb nem találkozik soha beteg emberrel. Minden kismama találkozik, ráadásul csomó betegségnek nincs is szemmel látható tünete. tehát tényleg nem kell túl aggódnod.
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, igazatok van, csak úgy megijesztettek. Először őt zavarták ki, hogy gyorsan kifelé, terhesünk van, aztán engem. Külön mehettünk be. El sem tudtam képzelni, hogy mi van szegénnyel. Voltam köhögő mellett, csak szerintem ez a "felhajtás" miatt pánikoltam be. :(
2014. jún. 11. 10:47
5/7 A kérdező kommentje:
Felhívtam anyukámat, azt mondta maximum c vitamint vegyek be, és ne foglalkozzam vele! :)
2014. jún. 11. 10:51
6/7 anonim válasza:
Én 6 hónapos terhesen jöttem el a munkahelyemről. Ügyfelekkel foglalkoztam. Olyanok megfordultak nálam, hogy ne tudd meg. Volt aki bunkó módon a képembe köhögött, nem zavartatta magát, hogy babát várok. Hál'Istennek nem kaptam el semmit, amit én annak tudok be, hogy szedtem a magzatvédő vitamint még a várandósság elején is és alatt is, és eléggé felerősítette az immunrendszeremet. Kollégáim is mind lebetegedtek, de szerencsére én nem. Amire figyelni tudsz, gyakori kézmosás, kézfertőtlenítés, vitaminok. Nem lesz baj, nyugi!
7/7 anonim válasza:
Szerintem a C vitamint kulon ne szedd, hanem inkabb valami terhessegi multivitamint. En szedtem meg MagneB6-ot, igaz azt a mehosszehuzodasok ellen, 36.hetig szedheted.
Boldog babavarast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!