Toxémiás kismamák? Károsodása lett valakinek? Mert nálam úgy néz ki jócskán.
Szia!
Nekem semmi bajom nem lett, annyi hogy a 35.héten megindították a szülést. A babáknak sem lett semmi bajuk. A vizesedés ami vele járt alég nehezen múlt el, szülés után kb 1hónap volt. A lányokon mikor megszülettek volt néhány vízhólyag szerű valami. Ők is elkezdtek vizesedni, de ezen kívűl semmi. Nálad mi a probléma?
Hát ez enyhén szólva is gáz. Én terhesség alatt híztam "csak" 35kg-ot. Mióta szültem-9hónapja-, már sok lement. Már csak 10kg plusz van rajtam, de a magasságomhoz ez is sok, szóval megértem a problémád. Engem is nagyom zavar. AZ orvosok erre mit mondanak,mert szerintem és más szerint is ez nem normális dolog.
Második voltam...
Ugyanannyi kaja mellett hízás, csökkentve a kalóriát sem megy le... nálam, vetélés után volt így, -kiderült, hogy bedurrant a pajzsmirigyem. a TSH szint az egekben volt, azóta gyógyszert szedek, és pici sétával már mennek le a kilók még a terhesség alatt is!
Nézettél már TSH-t? Egy vérvétel, és akkor legalább ezt ki tudnád zárni! Nővérem is így járt, gyógyszer nélkül 5 év kellett neki szülés után, hogy visszaálljon a pajzsmirigyműködés! Házidoki ad beutalót laborba, hamar van eredmény, ezt ne hagyd ki semmiképp! Nekem a pajzsmirigybetegség óta rosszabb a vérnomyásom, mindig 130 fölötti, pedig régebben 100 ha volt, és nekem is 2-3 havonta hüvelygombám van, amire egyedül a grapefruitcsepp vált be, semmilyen kúp sem használt...
19 hetes km
Sziasztok Csajok!
abszurd ami velem történik..szóval tegnap mentem a dokimhoz be a kórházba-jó főorvos nagyon- megmutatom neki a véreredményeimet és azt mondta h most a cukrot kezdi el boncolgatni -ami éhgyomri vérvétel alapján 6.4 volt- kérdezi mikor volt meg utoljára mondtam dec 28.de előtte..kérdezi mondtam nov 13. jó akkor csinálunk egy terhességi tesztet vizeletből.képzeljétek pozitív lett!!! ezután irány uh. ez semmit nem mutatott mégcsak a méhnyálkahártyám sem vastagabb... visszamegyek az orvoshoz erre látom rajta h töri a fejét és nem tudja mi van-rohadt rossz volt átélni....nem kívánom- erre rámnéz és azt mondja: ha megbolondulok akkor se tudom megmondani magának mi a baja! gondolhatjátok mit éreztem.na jó elküldöm magát gyorsan vérvételre-ez du 1 kor volt úgy h reggel8ra már nála voltam-átjött velem vérvételre próbálták levenni a vért de összeomlottak a vénáim....addig addig kínoztak míg csak sikerült egy "üveg" vért levenni....ebból a béta hcg-t nézik h akkor terhes vagyok v sem...ja és azt mondta az orvos h 1:terhes voltam de elvetéltem 2 terhes vagyok de még korai stádiumban 3 méhen kívüli terhes 4 valami a tüszőrepedéssel nincs rendben...gondolhatjátok úgy kikészültem lelkileg h végigbőgtem az egész délutánt:(
mellesleg még annyit h ugye korábban azt mondta a doki h candida diétát csináljak..na most meg azt mondta nehogy csináljam mert nagyon veszélyes lenne ilyen véreredmények mellett! a kislányomat nem szoptathattam mert intenzíven volt 2hétig és a szívével is problémák voltak, arra volt csak szinte ereje h a cumisüvegből kiszívja a tejet de abba is nagyon elfáradt::(( most röviden ennyi..ma délután kell telefonálnom a tegnapi vérvétel eredményért, és jövő hét csütörtökön kell mennem vissza az orvoshoz...egyikőtök azt válaszolta h 20kgt lefogyott vmi jó kis diétával.mi volt ez???olyan jó h normális emberek is vannak ezen az oldalon, nem csak maguktól elszállt beszólogatók...köszi Nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!