Sajna nem adták ki a ctg eredményem, nem vagyok egy Picasso sem, de valahogy így nézett ki a ctg-m, szerintetek? Ezek már a szülés jelei, vagy csak jósló? 40hkm
eddig az alsó vonal mindig egyenes volt. Kérdezte a ctg-s nő hogy nem érzek fájásokat? de semmit nem éreztem... ilyen nagyon dimbes-dombos dombos volt. Amit érzek most, hogy a hasamban felül a gyomorszájam környékén mintha bekeményedne. Olyan mint amikor felüléseket csinál az ember és épp meg van feszítve a hasa, olyan mintha befeszíteném a hasizmomat csak ezt magától csinálja. De fájni nem fáj, mást nem érzek, szinte teljesen zárt vagyok.
Ez még nem tűnik annak.
3 gyerekes anyuka
Nem ettől függ, hogy fogsz-e szülni és nem is feltétlenül a fájások erősségét nézik, hanem a rendszerességet. Amúgy még ez sem jelent semmit, én 36 hetesen kerültem orvosokat is megtévesztő 3 perces jóslókkal a vajúdóba és onnan ki is kerültem és csak másfél hét múlva szültem.:) Szóval a CTG egymagában még semmi.
De nézd a jó oldalát, 40 hetes vagy, most már legkésőbb másfél-2 hét múlva tuti megszülsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!