36 hetes terhesen veletlenul megbotlottam a lepcson es elestem, lehet baja a babanak? Nem utottem meg csak a terdem a hasam csak kicsit ert le! Nem faj semmim!
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 13:04
1/5 anonim válasza:
Nem, nincs semmi baj. Védett helyen van még. Boldog babavárást, és sok erőt az első időhöz!
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, semmi baja a babának! Én 3 éve ajtónyitáskor kiszédültem a kocsiból, térdem lett kék, és megnyomtam a hasam, semmi baja sem lett a lányomnak, nyugi!
3/5 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi bajod, de azért figyeld magad és a babád, görcsölgetsz e, ő mozog e,úgy,mint eddig? Ha bármi furcsát vagy változást érzel inkább fordulj dokihoz a biztonság érdekében! Igyekezz nem idegeskedni emiatt. Vigyázz magadra, kellemes babavárást és könnyű szülést!
4/5 anonim válasza:
Semmi baja sem lesz nyugi, ha mégsem tudsz megnyugodni ugorj be az első nőgyógyászhoz ami útban van (privát)és ultrahanggal nézzétek meg, de szerintem semmi baja sem lett.
5/5 anonim válasza:
egy ismerősõm totál hasra esett, és semmi baja sem lett nekik, már mindenórás volt, de nem indult meg a szülés
ha csak alig ért le a hasad akkor az olyan mintha valaminek nekiért volna, mert nem fértél el valahol, nem lesz semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!