Dolgozhatok én így?
Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok,mostanában fogok szólni erről a főnökömnek.Kitalált egy olyan beosztást amiben hogy meg legyen a heti 2 pihenő nap és ledolgozzuk a heti 40 órát is adott napokon dolgozunk 8,9,10 órát is.Dolgozhatok ilyen munkarendben?2014. júl. 4. 06:27
1/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy milyen munkarend lesz. Éjjel nem ajánlott dolgozni, de nappal nyugodtan dolgozhatsz. Én úgy dolgoztam, hogy hétfőtől csütörtökig napi 9-10 órát (plusz túlóra, ha úgy adódott), pénteken pedig 6 órát plusz túlóra. De én irodai munkát végeztem, nem volt testileg megterhelő.
2/7 anonim válasza:
Éjjel nem nem ajánlott, hanem kismamaként nem dolgozhat éjjel!
2012.évi I. Tv.
3/7 anonim válasza:
Ne haragudj de nem értem ha heti 5*8 órát dolgozol az pont 40 óra... Meg van a 2 pihenőnap is meg az óra is. Minek 9-10 órás műszak? De egyébként ha bírod akkor persze, mehetsz így is.
4/7 A kérdező kommentje:
Üzletben dolgozom.Például a jövőheti beosztásom úgy van ,hogy hétfőn 10 órázom,kedd szabadnap,szerda csüt.,péntek 9 órázom, szombat szabadnap, vasárnap 4 órát dolgozom.Így ez heti negyven óra,csak aránytalan elosztással.
2014. júl. 5. 20:01
5/7 anonim válasza:
Kismamaként dolgozhatsz így, az más kérdés, hogy miről szól a munkaszerződésed, annak megtörtént-e a módosítása.
6/7 anonim válasza:
Egyenlőtlen munkabeosztásnak hívják vagy eddig hogy dolgoztál?
7/7 A kérdező kommentje:
Júliusig 8 órában csak ,ez elsejétől változott.Nem volt változtatás a szerződésben mivel a heti óraszám nem változott.Gondolom ezért.Köszi a válaszokat.
2014. júl. 6. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!