Kadarka88 kérdése:
Ez már biztos? Nem dolgozhatok?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál és azt mondta h nem dolgozhatok már és ráírta a papíromra is h fenyegető vetélés.16 hetes vagyok.2013. okt. 10. 14:28
3/10 anonim válasza:
Mi a gond a terhességel?Az enymre is rá volt írva a fenyegető vetélés,pedig semmi gondom nem volt
4/10 A kérdező kommentje:
Tegnap délután meg ma is görcsölt a hasam,ezért mentem el ma az orvoshoz és ő azt mondta h nem kéne már dolgozzak és ezt írta a papíromra .
2013. okt. 10. 14:52
5/10 A kérdező kommentje:
Pénztárosként dolgozom két műszakban ami elég fárasztó meg elég stresszes is,de nem nagyon szeretnék még itthon maradni ,mert nem volt a tervem...
2013. okt. 10. 14:55
6/10 anonim válasza:
Ha fárasztó és stresszes,akkor tényleg hagyd abba!Ember tervez,Isten végez.Ez most így alakult,a baba az első.Ha az orvos nem javasolja,akkor ne csináld!
7/10 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a szitu. Én sem dolgozok, de így is kicsit megrövidült már a méhnyak a 16. héttől. Szóval pihenj sokat!:-) 22hkm
8/10 anonim válasza:
Szia én is pénztáros vagyok (tescoban) és nálunk konkrétan az igazgató nem engedi hogy kismama pénztárosként dolgozzon mert a mágnespad árt a babának. meg azért elég stresszes, sokat kell emelgetni, vannak vegyszerek, meg sok a vásárló, szóval nagyon forgalmas áruház. Így mivel nem tud más munkakörbe tenni, ami kedvező egy kismamának így kénytelen vagyok táppénzre menni, ami igen csak kevés pénzileg....de hát ez van, pedig én is szerettem volna még dolgozni.
9/10 A kérdező kommentje:
Mennyi ilyenkor a táppénz?Hány %?
2013. okt. 11. 12:23
10/10 anonim válasza:
én úgy tudom hogy 60 %, de mivel nekem nincs meg a 2 évem, csak 1,5 éve vagyok ott így állítólag csak 50 %-ot fogok kapni.....azt olvastam itt ezen az oldalon hogy ezt 2013 tól hozták be törvénybe hogy akinek nincs meg a 2 éve annak csak 50 % jár....szóval, nem tudom én még most járok utána a dolgoknak. Az biztos hogy a táppénz nincs több 60 %nál ha terhes valaki és akkor sem ha nem terhes. Nagyon nagyon kevés én ezért is akartam dolgozni,de nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!