Ezek alapján biztos él a kisbabám és szépen nő ugye?
Figyelt kérdés
sok helyen olvastam,hogy sokan nem vették észre ha elhalt a magzat.Én már jó pár hete nem láttam a kisbabámat,és akaratlanul is elő jönnek rémálmok gondolatok formájában.Ha ezeket érzem akkor biztos rendben van,és él még ugye?
naponta keményedik be a hasam főleg sétálástól,vannak napok mikor émelygek,a mellem érzékeny még mindig,hasam is kerekedik és viszket,és naponta érzem,hogy feszül a hasam,ma például tüsszentésnél nagyon erősen bele nyilallt.Ugye ezek mind mind az élő magzatra utalnak?(4 hónapos vagyok)
2013. szept. 12. 18:08
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj! Biztos, hogy minden rendben van! Azért gyakrabban fordul az elő, hogy a vetélésnek jelei vannak. Amúgy szinte minden kismama fejében megfordulnak ezek a gondolatok, míg nem kezdik el érezni a baba mozgását. Nekem is vannak rémálmaim arról, hogy baj van a babával. Ez teljesen normális! :)
2013. szept. 12. 18:20
2/8 anonim válasza:
Nekem elég problémás a terhességem pont ezért mert görcsöltem, nyílalt, fájt, keményedett stb. Már a 31. hétben vagyok a baba természetesen jól van és nem is feküdtem végig a terhességemet, de nagyon sokat kellett pihennem, és folyamatosan magnéziumot szedtem. Biztos nincs baj a babáddal, de azt azért tudjad, hogy egyáltalán nem normális a keményedés, nyilalás, görcsölés stb. Elvileg semmit sem szabadna érezned az számít normális probléma mentes terhességnek. Persze kisebb bőr feszülés felléphet, de erős nyilalás, erős tartós keményedés, sőt a keményedés nem normális állapot. Jelezd majd azért ezeket az orvosod felé.
2013. szept. 12. 18:35
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.De akkor ezek szerint jól van ugye?
2013. szept. 12. 19:32
4/8 anonim válasza:
Persze persze biztosan jól van, csak jó lenne ha bent is maradna, gondolom majd magnéziumot azért fognak adni.
2013. szept. 12. 19:35
5/8 anonim válasza:
Első vagyok! Én is keményedek sokat és görcsölök is, de ha szedem a magnéziumot, akkor minden rendben van :)
2013. szept. 12. 19:48
6/8 anonim válasza:
4 hónaposan még nagyon korai a keményedés!!!
Szedj magnéziumot ha eddig nem tetted, vagy emeld az adagot, különben kinyílhat a méhszájad ami koraszülést eredményezhet.
Amúgy a leírtakból semmire nem lehet következtetni, a legjobb, ha nem látsz rémképeket.
Gondolj arra, hogy a legtöbb terhesség egészségesen végigmegy.
2013. szept. 12. 20:00
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.szedek magnéziumot de nem eleget szerintem
2013. szept. 12. 20:24
8/8 anonim válasza:
Én több magnéziumot is próbáltam, nekem a Magnerot vált be. A MagneB6 ból volt, hogy 8 szedtem be és semmit nem ért, és szedtem magnecitricit (vagy ilyesmi) abból 6ot szedtem és úgy ahogy segített. Ebből most (Magnerot) 3x1 szedek és elég.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!