Kismamák, akik dolgoztok, hogy érzitek magatokat a munkahelyen pocakosan?
Remélem hamarosan kismama leszek én is, és szerintem végig jöhetek majd dolgozni. Néha elgondolkozok, hogy más kolléganő kismama, hogy bírja ki, hogy nem simizi egész nap a pociját, vagy nem arra gondol, hogy benne van a kicsi... vagy hogy van ez???
Van egy kismama a cégnél, de mintha semmi nem változna úgy viselkedik, ő dolga persze, csak úgy érzem én állandóan simizném a pocim meg ilyenek...
Meséljetek, milyen???
Köszi
Nem hiszem hogy egész nap simizni fogod majd a hasad, ha terhes leszel...nem is igazán jó,mert ingerli a méh falát.
Esténként viszont szoktam én is fürdés után,amikor olajjal átkenem a bőröm!Napközben nincs is rá időm,mert dolgozom!
Kívülállóként máshogy látod...
22h terhes
Szia ezeket a a válaszokat orvosok írták Kérdés:
Férjemnek egy ismerőse aki 2 hete szült, azt javasolta, hogy ne simogassuk a hasamat a terhesség ideje alatt, mert leszakadhat a méhlepényem. Mi enne a valóságalapja?
Válasz:
SEMMI. Ha a puszta simogatástól komolyan méhösszehúzódások jelentkeznének, akkor anélkül is baj van, amit kezelni kell. Ha a méhszáj folyamatosan ép és zárt, akkor ez egyike a rémhírkeltésnek (ez egy bizonyos szint fölött BTK-ba ütköző bűncselekmény ...)
Dr. Nagy László
Kérdés:
33 hetes terhes vagyok és szeretném megtudni, valóban okozhat -e méhfal keményedést a pocak simogatása? /a kórházi ápoló szerint igen, mert rám szólt emiatt/
Válasz:
Minden terhes anyuka simogatja a hasát, és ez így is van jól.
Ettől normális esetben természetesen semmi gond nem lesz. Az igaz, hogy, ha a méh egyébként ingerlékeny, akkor vannak olyan területei, aminek az érintése méhösszehúzódást válthat ki. Erre általában fenyegető koraszülés esetén kell figyelni, ha ilyen görcs jelentkezne, akkor az adott terület természetesen kerülendő. De alapesetben minden anyuka simogassa nyugodtan a hasát!
Dr. Ács Nándor
sziasztok csajok!
:)
na ne már itt veszekedjetek...:D
tudom, kicsit butus a kérdés, és igen, még másképp látom, hogy nem vagyok benne, ezért is kérdeztem, hogy vajon milyen lehet??
Bennem egyenlőre csak az van ugye, hogy hú de nagy öröm lesz, ha meg tudjuk van pocaklakó, de mint ahogy írtátok is valóban közben is mennek majd a dolgok, és nem lehet csak örülni folyton, meg simogatni a babát...
Csak mikor láttam a kolléganőt, úgy elfogott, gondolom az irigység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!