Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek a torna mennyire...

Szerintetek a torna mennyire segít szabályozni az elhízást terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Valamennyire hasnál, de sokkal fontosabb, hogy odafigyelj, hogy mit és mennyit eszel. Ugyanis a terhes nönek alig van valamivel több (kb 10%) kalóriára szüksége, mint egyébként.

Egy normális, egészséges terhesség alatt a 8-12 kg a normális súlynövekedés, ami efölött van, attól csak a nö hájasodik el.

2014. júl. 3. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem segít. Inkább csak a terhességet és magát a szülést könnyíti meg. Ha nem akarsz elhízni a terhesség alatt akkor javaslom a 160-180 grammos szénhidrát diétát.
2014. júl. 3. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:
a kismamatorna inkabb abban segit, hogy a terhesseg veget is aktivan bird elvezni, ill a szulesnel legyen erod. A hizas inkabb attol fugg mit eszel. Valamilyen szinter persze fugg a vizesedestol is, de ha odafigyelsz mit eszel es nem eszed magad tul akkor nem szabadna gondnak lennie a sullyal. En nem dietaztam egyaltalan csak probaltam a tapanyagban, vitaminban hianyos dolgokat kihagyni. Igy elsonel 10kg-ot hiztam, most a 37-dik hetig 7kg-ot.
2014. júl. 3. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:

A torna, mint írták arra van, hogy aktív maradj és ne lustulj el, ha egyébként hajlamos vagy rá.

A diéta, ha csak nem leszel terhességi diabéteszes nem kell. Azért az a 180g ch kevés.

Én mindkét terhességemnél ugyanazt eszem, mint előtte (illetve amit megkívánok). Az elsővel 11,5 kg híztam és +1 volt rajtam mikor kijöttem a kórházból. Most a másodiknál a 30. héten szintén a +6 kg-nál tartok. Igaz én alapból vékonyan kezdtem (55 kg 170 cm).

De tényleg csak annyi, ha van felesleged, vagy tényleg nagyon hízós vagy, egy picit figyelj az étkezésedre és semmi gond nem lesz.

2014. júl. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!