Szerintetek a torna mennyire segít szabályozni az elhízást terhesség alatt?
Valamennyire hasnál, de sokkal fontosabb, hogy odafigyelj, hogy mit és mennyit eszel. Ugyanis a terhes nönek alig van valamivel több (kb 10%) kalóriára szüksége, mint egyébként.
Egy normális, egészséges terhesség alatt a 8-12 kg a normális súlynövekedés, ami efölött van, attól csak a nö hájasodik el.
A torna, mint írták arra van, hogy aktív maradj és ne lustulj el, ha egyébként hajlamos vagy rá.
A diéta, ha csak nem leszel terhességi diabéteszes nem kell. Azért az a 180g ch kevés.
Én mindkét terhességemnél ugyanazt eszem, mint előtte (illetve amit megkívánok). Az elsővel 11,5 kg híztam és +1 volt rajtam mikor kijöttem a kórházból. Most a másodiknál a 30. héten szintén a +6 kg-nál tartok. Igaz én alapból vékonyan kezdtem (55 kg 170 cm).
De tényleg csak annyi, ha van felesleged, vagy tényleg nagyon hízós vagy, egy picit figyelj az étkezésedre és semmi gond nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!