Mivel kentetek magatok es mikortol, hogy megelozzetek a terhessegi csikok kialakulasat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy legtobb helyen nagyreszben genetikatol fugg, de mivl kamasz koromban a hirtelen novestol van par rajtam, gondolom hajlamos vagyok ra. Azert a lelkem megnyugtatasaert hasznalnek valamit, marcsak azert is, hogy tudjam tettem ellene valamit. :) 14 hetes vagyok es a mellem mar 85B-rol 90C-re nott. Tudtok esetleg ajanlani mellre es pocakra valamit?2014. júl. 2. 10:46
11/12 anonim válasza:
Én sima testápolóval kentem csak magam, arra figyeltem, hogy jó zsíros krém legyen, naponta 2-szer. Valamikor 2. trimeszter folyamán kezdtem el, már nem emlékszem pontosan.
Nem lettem csíkos pedig anno a kamaszkorban én is begyűjtöttem párat.
12/12 anonim válasza:
Első terhességnél minden este kentem a bőrömet testápolóval, vagy babaolajjal, aztán a masodik terhességnél soha semmivel. Egy darab csíkom sem lett.
Kamaszkoromban viszont a combomon és a derekamon lettek striák.
Persze 35 fölött azt mondják, hogy kisebb az esély a striákra, nekem bejótt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!