Terhességi csíkok kialakulását megelőző krémmel érdemes spórolni?
sajna ez főleg típus kérdése, még azt is hallottam, h ezek az olajok, krémek csak megnyugtatásra vannak, használni nem fognak....na szerintem azért jó ha a bőrt kicsit ápolod, szerintem így könnyebben nyúlik......nekem dm-es volt, amikor eszembe jutott kentem, én nem adnék ki súlyos ezreseket a dm-es termékeket amúgy is jónak tartom....
én nem voltam csíkos, de nem is volt akkora a hasam, ikrek vagy nagyon nagy baba esetén nem sokat tehet az ember
Valoban hajlam, bortipus kerdese, de a szaraz bor rugalmatlanabb, igy jobban repedhet. Ezert nem art a kenegetes senkinek sem. Szerintem nem az ar a fontos, hanem az, hogy mi van benne. En ugy tudom, hogy a kakaovajat es/vagy e-vitamint tartalmazo kremek jok, mert rugalmasabb lesz toluk a bor.
De ez sem garantalja a teljes csikmentesseget. Az en felkarom gyermekkoromban szana-szet repedt a gyors novesemtol.
Elso terhesseg alatt hiztam 25 kilot vekony alkatra, megsem repedt a borom.
14 honap volt a ket szulesem kozott, a 2. babaval nem is lett nagyobb a pocim, teherbeeses elott visszanyertem az alakom es alig hiztam ra, ugyanazzal es ugyanannyit kentem a borom, mint az elso babat varva, megis lettek csikjaim.
Nah ezt en sem ertem.
De a baratnomnek pl szulestt koveto 1-2 napban jottek elo csikok (rengeteg), amikor hirtelen osszeesett a pocakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!