Hat hetes terhes vagyok, párom szeretné megtartani. Már
van három gyerekünk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párom 37 én 36 éves vagyok, a gyerekek sem kicsik már. Párom azt szeretné, ha nem vetetném el a babát és a gyerekek is nagyon várják már. Mindig három gyereket szerettem volna, erre most jönni akar a negyedik. Szerencsére hitelünk nincs, semmi nem áll az újabb baba útjába, én mégsem tartom jó ötletnek. Viszont azt is tudom, hogy a párom mindig a szememre hányná, hogy elvetettem a kicsit. Mit tegyek?
kit érdekel, hogy 16-17 évesen szült? azóta is együtt vannak , jól élnek, innentől kezdve senkire nem tartozik, mikor született az első gyerek
2014. júl. 2. 11:15
22/26 anonim válasza:
Figyelj ez a ti közös döntésetek senkinek sincs köze hozzá,még a gyerekeknek sem. Mérlegeljetek nem vagy már fiatal egyáltalán a szüléshez,terhességhez,babázáshoz,de a baba már megfogant.
2014. júl. 2. 14:55
23/26 anonim válasza:
Szerintem csaladi nyomas hatasara semmikepp ne vallald be. Azert vallald be, m Te is szeretned. Viszont csak azert ne vetesd el, m mar van 3 gyereketek. A gyerekeid biztos orulnenek a kistesonak, ahogy irtad is es eleg nagyok mar ahhoz, h tudjanak segiteni. Van biztos anyagi hatter, nincs hiteletek sem. Korban is idoben vagy meg. Aki azt mondja egy 36 eves nore, h mar nem fiatal, az egy idiota mar bocsanat.
Egy kisbaba rengeteg oromet tud hozni egy csalad eletebe, es biztos vagyok benne, h tapasztalt szulok reven konnyebben meg fogjatok oldani a paroddal.
2014. júl. 2. 17:22
24/26 anonim válasza:
Nem tudom aki szerint a 20, 19, 17 éves gyerekei majd örömmel segítenek, az hol él? Persze, biztos szeretni fogják, meg valamilyen szinten biztos örülnek is neki, de egy ilyen korú gyereknek tényleg csak arra van szüksége, hogy egy csecsemőt a nyakába akasszanak, meg 0-24-ben ott sírjon/üvöltsön a szomszéd szobában. Pláne, ha épp érettségiznek vagy egyetemre járnak. Nyilván nincs beleszólásuk, az anyuk életében, de azért ne gondoljuk már, hogy minden ennyire rózsaszín...
2014. júl. 2. 17:50
25/26 anonim válasza:
Kedves Utolso, senki nem gondolja, h minden rozsaszin lesz. Van ismeretsegi korben ekkora korkulonbseggel rendelkezo testverpar, es az akkor 15 eves lanynak nem volt teher a szuletendo kisteso, sot! Egy ujszulott nem nyug, hacsak a szulok nem kolonckent fogjak fel. Nyilvan lesznek nehezebb orak, de ha jol tudom, az emberek nem azert vallalnak be gyereket, m annyira szenvedtetni akarjak magukat...
2014. júl. 2. 18:20
26/26 anonim válasza:
Mivel már van 3 "nagy" gyermekem biztosan nem vetetném el! A többi lassan kirepül és akkor egyedül lesztek. Biztosan nem vetetném el kiélvezném midnen percét, hogy újra egy csöppséget foghatok a kezemben! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!