Hat hetes terhes vagyok, párom szeretné megtartani. Már
van három gyerekünk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párom 37 én 36 éves vagyok, a gyerekek sem kicsik már. Párom azt szeretné, ha nem vetetném el a babát és a gyerekek is nagyon várják már. Mindig három gyereket szerettem volna, erre most jönni akar a negyedik. Szerencsére hitelünk nincs, semmi nem áll az újabb baba útjába, én mégsem tartom jó ötletnek. Viszont azt is tudom, hogy a párom mindig a szememre hányná, hogy elvetettem a kicsit. Mit tegyek?
A Föld túlnépesedett...Magyarország népessége fogy. A nőnek joga döntenie a saját testéről es magzatáról 12. hétig a magyar jogszabályok szerint.
De a saját döntése kell legyen...vállalva az előtte lemeccselt parkapcsolati, csaladi noteseket is. Ez a te ugyed es a te döntesed is lehet. Akar igy akar ugy dontesz.
Szerontem durva itt kerdezni, inkabb ird le egy papirra miert tartanad meg es miert ne, a legkisebb ervet is ird fol. Mutasd meg a parodnak. Aludj ra jo sokat. Beszeld at vele. De akarhogy is dontesz tied a felelosseg es nem mutogathatsz masra se most se kesobb, es vallLnod kell. Utolag ha rossznak erzed majd a dontesed, akkor is erosnek kell lenned, hogy ne okold sajat magad se...sok sikert a donteshez.
2014. júl. 1. 23:48
13/26 anonim válasza:
Anyáéknak is hasonlóak voltak a körülményeik amiket leírtál, azt kivéve, hogy anya is dolgozott, és apa azt mondta, hogy döntsön úgy ahogy szerinte a legjobb. Elég sokat vívódott rajta anya, de végül megtartott (szerencsére). Már lassan 25 éve törtnét. Akkor még elég sokan lehülyézték, neked már ettől sem kell tartanod ha a baba mellette döntesz. Ha van még bármilyen kérdésed írj rám privátban, anyát meg tudom kérdezni.
2014. júl. 2. 00:02
14/26 anonim válasza:
Egy percig sem gondolkodnék rajta, hiszen ha elvetetnéd örökre megbánnád!Ráadásul 6 hetes vagy!
2014. júl. 2. 00:05
15/26 anonim válasza:
Szüld csak meg a családi nyomás hatására, annak tényleg mindig jó vége van... Elég undorító ember a párod, ha ezt mindig a szemedre hányná és ezzel zsarol érzelmileg.
A te döntésed kell legyen. Ha csak azért szülnéd meg, mert "jajj mint fog a család szólni, ha nem", akkor azért gondold át még egyszer. De ha úgy érzed, hogy szeretnéd, örülnél neki, igazán szível lélekkel tudnád nevelni, akkor hajrá. De ezt csak te tudhatod, te érzed. Van még egy kis időd, gondolkozni, hát tedd azt, de ne hagyd, hogy a férjed olyasmit erőltessen rád amit nem akarsz.
2014. júl. 2. 00:11
16/26 anonim válasza:
Meg se kellett volna akkor csinálni...
2014. júl. 2. 00:14
17/26 anonim válasza:
De bizonyára 3 ilyen nagy gyerek segíteni fog.Hogyne élik azok már a saját életük.ha megtartod egy éltre szóló felelősséget veszel megint a nyakadba.Persze van egy jó oldala is,a nagyok lassan kirepülnek.Nem maradtok ketten, csendben dög unalomban.Lesz élet a házban.Közben becsúszhat egy unoka is.Azt döntsd el,le akarod e magad kötni,vagy kicsit lazítani élni.Mondjuk én 36 évesen biztos nem szülnék.
2014. júl. 2. 07:25
18/26 anonim válasza:
Vetesd el, de azonnal!
A többi gyereked már majdnem vagy teljesen felnőtt, ne tedd őket azzal tönkre, hogy szülsz nekik egy kistesót, akivel nem tudnak mit kezdeni, és aki olyan magányos lesz abban a családban, mint az útszéli kóró.
2014. júl. 2. 08:28
19/26 anonim válasza:
Én a helyedben nem tartanám meg. Fölneveltél már 3 gyereket. Most azt kell eldöntened, hogy újra a nyakadba veszel 18-20 évnyi felelősséget, vagy most már kiélvezed a nyugisabb éveket és hogy lassan újra kettesben lehetsz a pároddal. Tekintvén, hogy 16 éves korod óta gyerekezel, talán már itt az ideje.
2014. júl. 2. 09:14
20/26 anonim válasza:
én is ráncolom a szemöldökömet, hogy 16 évesen szültél...na jó van ilyen, de utána még 17 évesen is megint....na ez már nem annyira hihető...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!