Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú vagy lány? Nem hiszek...

Fiú vagy lány? Nem hiszek teljesen benne, csak kíváncsiság.

Figyelt kérdés
Milyen ételek fogyasztása esetében fiú vagy lány a pocaklako?

2014. júl. 1. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél sok gyümölcsöt és rengeteg édességet ettem. Főleg csokit. Kisfiú lett. Egyébként a kínai naptár szerint is az, bár csak utólag néztem meg. :)

Most, a második babával nem kell az édesség, pedig alapból édesszájú vagyok. Nagy ritkán megkívánok egy fagyit és ennyi. Viszont mindent sózok, amit amúgy nem szoktam egyáltalán. Vajas kenyeret, paradicsomot, hagymát. A kínai naptár szerint kislány lesz, de még nem tudjuk a nemét.

18 hkm.

2014. júl. 1. 22:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Fiammal az elején kovászos ubit ettem kilószámra, ropit, sajtos tallért. kb a 30.héttől epres milka csoki volt a menő, mindig kellett itthon lennie, úgy nem telhetett el nap, h ne ettem volna, még ha csak egy kockát is :)
2014. júl. 1. 23:49
 13/19 anonim ***** válasza:
A lányaimnál mind a háromnál a savanyút kívántam, a fiamnál csak édeset rengeteg csokit megettem meg sütiket.
2014. júl. 2. 06:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez a kínai horoszkop, vagyis fogamzásnaptár, amúgy első vagyok:

[link]

Én amúgy végig faltam a sutit, csokit, fagyit és most egy édes kisfiú szuszog az ágyikojában..

2014. júl. 2. 21:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Bátyámnál anyukám bubis vizet ivott de ahogy mondta néha egy egész üveggel meg ivott vna :D

Nálam (lany vagyok) hegyes erős paprikát evett nem véletlen tudok erőset enni :D

Húgomnál pedig tejet ivott pedig nem is nagyon szereti a tejet :D

2014. júl. 2. 22:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez most olyan ha púpos a has fiú ha széttelik kislány.

Én mindent eszek savanyút az édessel, édest a savanyúval.

És még mindig kétes, hogy mi lesz! 2-en fiút mondtak 2-en lányt! Nem lettem előrébb!

Hülyeség az egész..valakinek bejön mert éppenséggel nem azokhoz szokott hozzá vagy passz..de nagy b.romságnak tartják sokan!

2014. júl. 3. 09:08
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a naptárat, megcsináltam az elsővel és igaz lett. A mostani kisfiú :) És köszi a többi választ is.
2014. júl. 3. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:

a kisfiammal hús minden mennyiségben ment (előtte vegetáriánus voltam), alig ment le zöldség...nagyon mentek a gyümölcsök és volt hogy egy egész üveg csipős almapaprika lecsúszott amire még legurítottam pár korty levet is :-D esküszöm...

ettem édeset is, de nem az volt a fő jellemző.

A kisfiam 20 hós és egyébként húst hússal eszik..pont ahogy rajtam keresztül is "kérte". :-)) hús és gyümölcs, minden mennyiségben:-))

2014. júl. 3. 21:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. júl. 5. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!