Szerintetek létezhet vajon olyan lány, akinek tetszenék ilyen arcszerkezettel is, annak ellenére, hogy eddig csak a ronda jelzőt kaptam lányoktól meg a csúfolódásokat?
Figyelt kérdés
Túlságosan erős, vaskos, húsos orrom van, ami kiemelkedik és szerintem ettől is vagyok ronda arcszerkezetre elsősorban, amúgy lehetnék cuki is, ha nem lenne ilyen nagy otromba orrom. Volt már nem egy lány, aki kiemelte mekkora orrom van és kinevettek meg lerondáztak, ezért gondolom, hogy az orrom miatt nem tetszettem még senkinek sem tudomásom szerint. Egyszer volt olyan, hogy egy lány azt állította, tetszem a barátnőjének, de azt nem tudtam meg, hogy igaz volt-e vagy csak szívattak. Volt már rá példa, hogy fogadásból smárolt velem egy lány, aztán jól kinevettek a barátnőikkel, szóval érthető, ha én már nem bízom senkiben sem és nem is hiszem, hogy bárkinek is tetszenék, de kiváncsi vagyok, hogy vajon mégis létezhet-e olyan fura lány, aki a magamfajta rondákra utazik. :D Nem vagyok rászorulva a lányokra, egyedül is megvagyok, csak a kiváncsiság miatt elgondokoztam a témán.2014. máj. 1. 16:19
2/5 anonim válasza:
komolyan mondom, vannak olyan lányok, akik buknak a nagy orrú pasikra. én sajnos nem :(
3/5 anonim válasza:
nekem nagyon is bejön a nagy orr. :) képet kaphatok?
4/5 anonim válasza:
Az ilyenekből lesznek a markns férfiak, akik igencsak bejönnek a nőknek.
5/5 anonim válasza:
Kérdező!.. Hasonló cipőben vagyunk.. Nekem a füleim állnak el, és ez sok lányt zavar... Én is mindig megkapom a ronda jelzőt.. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!