Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes ikerterhes vagyok!...

8 hetes ikerterhes vagyok! Igy gyakrabban kell majd UH-ra mennem, vagy csak úgy mint az egyes terhességgel?

Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
igen sűrűbben lesz uh is, meg hamarabb kezdik az nst-is, és én jártam áramlásos uh is.félidőtől befektetet és kétnaponta,pisi nézés,vérnyomás nézés,és azt hiszem vérvétel is volt!De ez 6 éve volt már...
2014. júl. 1. 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem 28 hétig úgy kellett menni mint egyes terhességnél, majd 28 héttől két hetente és 35 héten feküdtem be, de szerintem ez doki függő.
2014. júl. 1. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
De jó, pont egyszerre írtunk :)
2014. júl. 1. 08:11
 4/9 anonim ***** válasza:
:)
2014. júl. 1. 08:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat kérdező pontosítanék! 32. héttől fektettek be. 37.re születtek meg az életeim. De igen sűrűn voltak vizsgálatok,pedig nem volt fogadott orvosom. (1 válaszoló)
2014. júl. 1. 08:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Milyen súllyal születtek a babák? Minden rendben ment a terhességeitekkel?természetesen születtek?
2014. júl. 1. 08:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémeket 39+6 héten lakoltatták ki, bár ők még szerintem maradtak volna. Császár volt , mert volt már akkor egygyerkőc és Ő is császárral született. 3200 és 2600 grammosak voltak.
2014. júl. 1. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! En is ikreket varok :) 26 hetes vagyok es eddig havonta kellett mennem UH-ra is, meg vervetelre/vizeletvizsgalatra stb. A 28. hettol kethetente fognak ugymond ramnezni, innentol surusodnek a vizsgalatok. En nagyon bizom benne, h minel tovabb bent maradnak, m nem szeretnem, ha tul koran jonnenek.

a 20 hetes UH-n a szonografus azt mondta, h az emberi test alapvetoen 1 babara van "beprogramozva" es azert indul meg a szules korabban, m a meh nem birja a terhelest. De ez attol is fugg, h kinek mekkora a mehe. A baratnom 1 babaval is kuszkodott, m nagyon pici mehe van, a kolleganom meg szinten ikrekkel 37 hetesen ment be a korhazba konyorogni, h inkabb inditsak meg a szulest, m mar annyira vizesedik, meg nem birja, h szinte minden nap a siras kerulgeti. :)

Szoval igen, ikrekkel susrubben vizsgalnak, ez a lenyeg :)

2014. júl. 1. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:
1.válaszoló, császár lett,és 1900gramm 42cm, 1950gramm 43cm. születtek. (37.hét)
2014. júl. 2. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!