Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második terhességgel nagyobb...

Második terhességgel nagyobb lesz a poci?

Figyelt kérdés

2. terhességem előtt állok, az 1. középidősen befejeződött. Már szép csinos poci volt.

Következőleg hamarabb fog látszódni?

Ezzel a kislánnyal 20 hetesen látták ismeretlenek is, nagyon feszes volt a hasfalam.

Most is így lesz, vagy azért lazult már, és most hamarabb fog látszódni? (Engem nem zavarna. ;) )

2014. jún. 9. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen van akinek hamarabb látszik, de nem a baba miatt henme a méhszallagok a méhizomzata és a hasfal könnyebben nyúlik , nekem is most második terhességem 1 éve szültem és most 7 hetesen már akkora a poacakom mint elsövel 16 hetesen.... de nem a baba miatt hiszen aö kicsi nagyon!
2014. jún. 9. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
bocsi a helyesírási hibák miatt :)
2014. jún. 9. 11:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, semmi baj a hibákért! :)
2014. jún. 9. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Második babával 9 hetesen olyan apocakom mint elsőnél 23-25 hetesen. Nyilván ki vannak nyúlva a dolgok. Hiába nem híztam vele csak 6 kilót, de rengeteg volt a magzatvíz és a köldökzsinór.
2014. jún. 9. 12:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 10 hetesen mar latszodott a masodik terhessegnel, pedig ugyanannyi kiloval kezdtem, mint az elsot. Es a vegere sokkal nagyobb volt a poci, HATALMAS!:)
2014. jún. 9. 15:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor hamarabb fog látszódni, de jóóó. :D

Próbálkozni csak októberben szabad, de már előre örülök.

2014. jún. 9. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen nekem is nagyobb volt örültem is neki!:) 11hetesen mar olyan volt mint 18hetesen.Nagyon sok szerencsét a babához ha sikerül akkor kb júliusra nagyon boldogok lesztek!:)
2014. jún. 9. 17:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy 7-es, de az, hogy elsőre sikerüljön, túl nagy álom lenne. Ez a kislány is 6 év alatt sikerült.
2014. jún. 9. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!