Szabad még 36 hetes terhesen ennyit gyalogolni?
Figyelt kérdés
Nincs kocsink, és egy domb tetején lakunk (elég meredek). Napi egyszer megteszem a távot a belvárosig le és fel, ez kb. 1,5 óra összesen (vásárlás, ügyintézés...). Utóbbi időben már fájdogál a hasam alja ilyenkor, de nem görcsölök. Ha megpihenek, gyorsan múlik. Ez annak a jele, hogy már nem gyalogolhatok annyit? Meddig húzhatom egyáltalán, nem fog előbb megindulni a szülés emiatt? Amúgy jól vagyok, és eléggé félek a bezártságtól...2008. aug. 1. 17:38
1/2 anonim válasza:
Megertelek, en 33 hetesen csinalom ugyanezt.
Sokszor nyavalygok, de osszessegeben remek arra, h megorizzem a kondimat, rokonom babasan a wc-re is kocsival ment, es hat elegge ellustult a vegere, mig en vidaman jovok-,megyek, a heten ez az leso nap, h nem volt inteznivalom a varosban, ahova nekem is masfel ora bejutni, es az elso megallo majd fel ora gyaloglas, meredeken.
Ha meg kell allni pihenni, megallok, szerintem ez nem nehez fizikai megterheles igazabol, nem fogunk amiatt hamarabb megszluni, de ellustulni biztosan nem :-)
2/2 anonim válasza:
hát amig te ugy érzed hogy birsz menni addig nyugodtan,baja biztos nem kesz a gyaloglástol,én bicigliztem végig hátam mögött a 20honapos gyerekel,és 10nappal szültem elöbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!