Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes terhesen nem tudok...

31 hetes terhesen nem tudok 200 métert gyalogolni mert begörcsölök azonnal ez normális?

Figyelt kérdés
ha leülök elmulik de utánna 10 lépés és megint iszonyatosan fáj. eddig sokat voltam itthon nem vettem észre de ma ezzel kelett szembesülnöm
2011. jan. 19. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Görcsölsz, vagy keményedsz? Nem mindegy.

Egyébként ha eddig otthon üldögéltél, akkor lehet, hogy teljesen elszoktál a mozgástól. A görcsölés akkor sem normális.

2011. jan. 19. 15:33
 2/4 A kérdező kommentje:

nem keményedek mert az amugy is szoktma néha az oylan nehéz a hasma ézrés.. de ez keményen görcs volt annyira h öklendeztem a fájdalomtól:(

de elmult.. mert nagynehezen hazaértem és bevettem 2 magnéziumot és kise keltem az ágyból.

nem tudom igy érdemes e orvoshoz mennem. vagy csak valami terhességgel járó dolog.

mert eddig mindenhova autóval menünk az elmult 3 hónapban viszont elötte mndenhová sétáltam és nem volt gondd.

mit gondoltok vmi elindult vagy csak elszoktam a sétálástol?

2011. jan. 19. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tudsz telefonos kapcsolatba lépni az orvosoddal, akkor a megnyugtatás kedvéért hívd fel. Nehéz ezt így kívülállóként beazonosítani, főként, hogy mindannyian máshogy érzékeljük a fájdalmat is. Lehet, hogy a baba mozgott, és csúnyán beletalpalt valamelyik belső szervedbe. Talán nem árt, ha Rátok kukkant a doki.

Jó babavárást!

2011. jan. 19. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes dokival megnézetned. De én is úgy vagyok már 1-2 hónapja, hogy 10 perc sétába megfájdul a hasam, és öreganyó tempóba kell kapcsolnom. Most már eleve öreganyó tempóban indulok, az a tuti. Utóbbi időkben én is elszoktam a sétáktól, lehet ez az oka, bár kissé túlzás már. A cipeléstől meg pláne megfájdul! 31 km
2011. jan. 19. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!