31 hetes terhesen nem tudok 200 métert gyalogolni mert begörcsölök azonnal ez normális?
Görcsölsz, vagy keményedsz? Nem mindegy.
Egyébként ha eddig otthon üldögéltél, akkor lehet, hogy teljesen elszoktál a mozgástól. A görcsölés akkor sem normális.
nem keményedek mert az amugy is szoktma néha az oylan nehéz a hasma ézrés.. de ez keményen görcs volt annyira h öklendeztem a fájdalomtól:(
de elmult.. mert nagynehezen hazaértem és bevettem 2 magnéziumot és kise keltem az ágyból.
nem tudom igy érdemes e orvoshoz mennem. vagy csak valami terhességgel járó dolog.
mert eddig mindenhova autóval menünk az elmult 3 hónapban viszont elötte mndenhová sétáltam és nem volt gondd.
mit gondoltok vmi elindult vagy csak elszoktam a sétálástol?
Ha tudsz telefonos kapcsolatba lépni az orvosoddal, akkor a megnyugtatás kedvéért hívd fel. Nehéz ezt így kívülállóként beazonosítani, főként, hogy mindannyian máshogy érzékeljük a fájdalmat is. Lehet, hogy a baba mozgott, és csúnyán beletalpalt valamelyik belső szervedbe. Talán nem árt, ha Rátok kukkant a doki.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!