Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok, és annyira...

32 hetes vagyok, és annyira nyűgös. Miért vagyok ilyen elviselhetetlen?

Figyelt kérdés

Tudom magamról, de egyszerűen nem tudok ellene mit tenni.

Soha nem voltam hisztis,meg ilyen kötekedő,és a legrosszabb az az,hogy pont a párommal.Mindent megtesz értünk,én meg állandóan belekötök,meg mindenen összeveszek vele.Nagyon sajnálom,de nem tudok ellene tenni.Ő is tudja,hogy a hormonok dolgoznak,de félek nehogy egyszer csak elfoggyon a türelme.Ha most ilyen vagyok,akkor mi lesz később?Sokszor szabályosan rajta csüngenék egész nap,máskor meg idegesít az is ha hozzámér.Mitől van ez?Így marad szülés után is?

2008. aug. 1. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! én 12 hetes vagyok, és én is sokkal türelmetlenebb és ingerültebb vagyok mint egyébként. Nálam is a férjemen csapódik le a dolog, de mindig hozzáteszem, hogy bocs, tudod a hormonok miatt... így aztán nem veszi annyira magára. Terhesség után szerintem tuti elmúlik!
2008. aug. 1. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia...3 hete szultem..ugyanigy viselkedtem es ereztem en is..sajna meg most is neha neha de probalom fekezni magam.

Probald meg, hogy mielott barmit teszel vagy mondasz mely levegot veszel es atgondolod.Legyen elotted az, hogy a parod imad teged es a babat es nem erdemli meg, hogy rondan viselkedj vele.....probalj kedves lenni vele, elozd meg a josagoddal a rossz oldaladat.Pl. hivd meg vacsizi vagy keszites egy jo vacsit neki...ezzel megmutatod, hogy szereted ot es ha megis, netalan gonosz lennel vele akkor nem szandekos.Lepd meg egy kissebb, jelkepes ajandekkal...hidd el, hogy nekik is szukseguk van torodesre nemcsak neked.

En visszagondolva ezt csinalnam..:-) es csinalom is...probalok javitani a sok rosszasagon amit akkor csinaltam neki akaratlanul:-))

Minden jot kivanok neked!

2008. aug. 1. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
masodik valaszt-ado vagyok...amikor azt irom, hogy hivd meg vacsizni vagy keszits valami jot akkor valami kulonlegesre gondolok hiszen nap mint nap eggyutt vacsiztok:-))))
2008. aug. 1. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

25 hetes vagyok, és gyakran meglepődöm magamon, hogy lehetek ilyen undok, türelmetlen, idegbajos boszorkány. Tiszta pillanataimban rám tör a lelki furd., és próbálom meggyőzni a párom, hogy nagyon szertem, és kérem szépen tartson ki mellettem. Próbálm türtőztetni magam, és remélem hogy "visszakapom" a szülés után az eredeti személyiségem. Szóval nem vagy egyedül ezzel a gonddal:-)

2008. aug. 1. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:

A hormonok miatt én is hasonlóan viselkedem. A párom már szakorvoshoz akar cipelni, hogy meg menthesse a kapcsolatunkat. Én nem érzem úgy, hogy a kapcsolatunk veszélyben lenne, de ő igen. A nagyon elviselhetetlen napokon az orvosom engedélyezte a HOVA nevezetű vény nélkül kapható homeopátiás nyugtatót. Valóban használ és még terhesen is szedhető.

Nekem sem jó semmi sem. Csak abban bízom, ez az időszak egyszer elmúlik.

Boldog babavárást és nyugalmat!

20 hetes mami

2008. aug. 2. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!