Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Győri kismamák a 18hetes...

Győri kismamák a 18hetes uh-at hol csináltattátok? Kyncsről milyenek a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 10:52
 1/5 Ditta323 ***** válasza:

Szia.

Nekem kórházban volt.

A kötelező uh-kat az orvosom a kórházban csinálja meg.

Másfél hete voltunk ott 4D-n és teljesen meg voltunk vele elégedve. Mondjuk előtte is voltam a 12. héten down- szűrésen.

29hkm

2014. jún. 30. 11:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia En is voltam a kyncsbe 12hetesen..igazabol az nagyon jó volt..meg hallottam a 4d-ről is,h jó ott :)csak nemtudom,h az èn orvosom megcsinalja e a korhàzba a 18heteset vagy beutal-e valakihez aki 3perc alatt megnèz..ma azt mondta a vèdőnő , biztos nem a sajàtom nèzne meg pedig magànorvosom ès,h 3perc lesz ès lehet azt se mondjak meg fiu vagy lany..aztàn ezert gondoltam,h elmegyek a kyncsbe de előtte èrdeklődök róla..
2014. jún. 30. 14:02
 3/5 Ditta323 ***** válasza:

Nem tudom milyen a védőnőd, de nem állnak a helyzet magaslatán sokszor.

Én is magánorvoshoz járok, és nekem ő mondta, hogy ekkor vagy ekkor menjek az uh részre /12h-tól/, mert akkor már csak olyanok vannak ott akik őhozzá mennek, sorszám sem kellett, mert bevették a kiskönyveket.

Ha saját orvosodhoz mész akkor szerintem nem fog letudni 3 perc alatt, mert azért megvizsgál rendesen.

Nemet meg megmondják, ha úgy helyezkedik a baba, de max. 4D-n kiderül :)

Boldog babavárást amúgy :)

2014. jún. 30. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítsèget!:)jah hat nemtudom mas is azt mondta amit te, megcsinalja az orvosom de azt mondta Vèdőnő,h azt csak nagyon jól kepzett orvos csinalja, mert,h genetikai ultrahang..de ismerősömnek is ugyan az az orvosa mint nekem es neki ő csinalta..ezert nem értem pontosan,h működik..Neked is boldg babavàràst!!:))
2014. jún. 30. 16:28
 5/5 Ditta323 ***** válasza:

Nincs mit. :)

Ismerősöd és orvosod szavára adj inkább.:)

Köszi szépen :)

Ha valami kérdésed lenne, nyugodtan írj.

2014. jún. 30. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!