Miert nem lehet simogatni a pocakot?
Koszonom a valaszokat es a sok segitseget.
Igen a dokim is ezt mondta hogy ne simogassam ha nem akarok bajt...mint itt leirtak a kovetkezmenyeket.
De nem birom ki hogy egyszer-egyszer ne simogassam meg.
A kezem sokszor van egyhelyben,addig is legyen valami erintes.
2-es és 3-as válaszoló szörnyű buta. Attól, mert ti tájékozatlanok vagytok, még nem biztos, hogy babona meg hülyeség a fenti dolog. Arra meg szavakat se találok, mennyire ostoba, aki azt írta, h biztos egyszer régen elvetélt egy kismama, akiről kiderült, h simogatta a hasát és összefüggésbe hozták a két dolgot. Képzeld el, a dohányzás pont ilyen. Lehet, h végigcigized a terhességed, semmi bajod nem lesz tőle és a babádnak sem. De ez nem vigasztalja majd azokat, akiknek mondjuk emiatt koraszülött lett a gyerekük.
Szóval kedves anyukák, ne csak a Fanny magazint, Blikket, szakirodalmat is tessék néha. Nem fog fájni.
A kérdező hozzáállása a követendő az új információhoz.
Én pedig a harmadik válaszoló vagyok. És kikérem magamnak, hogy butának nevezz, kedves 12. !
Hidd el, eddig még sosem hallottam arról, hogy a pocak simogatása méhösszehúzódást okozhat. Ezek szerint igen, megint tanultam valami újat. Pedig megéltem már sok mindent 45 év alatt, szoktam szakirodalmat is olvasni, és a terhesség témakört is átnyálaztam, amikor illetékes voltam ebben a témában. Soha, senki nem mondta, hogy ne simogassam. Még az orvosom se, pedig veszélyeztetett terhes voltam.
Akármerre járok, és terhes nőt látok, az mind simogatja a pocakját. Vajon miért? Mert nekik jól esik. Ha az orvos rászólna, hogy ne tegye, mert bajt okoz, nyilván nem tenné, mégis majdnem mindenki simogatja... Szóval, nekem ezért volt ez új információ. Ettől még nem vagyok buta!
Ja, és még valamit. A kérdező feltette a kérdést, hogy "miért nem szabad". Szóval, őt lecseszték a rendelőben, de megmagyarázni nem tudták neki, mert akkor eleve nem tette volna fel ezt a kérdést... ebből nekem az jött le, hogy nincs tudományos alapja a has simogatásának, csak valami babonaféle lehet.
Najo szerintem mindenkinek nyugi,ha mar valakirol is azt allitjuk hogy buta legalabb ne igy mondd ki,barhogyan is gondolod 12es ez serto.
Masik igen nekem is elegge fura volt,mert miert is ne simogassam amikor semmi bajom nincs utana,igaz hogy nem taperolom 50szer egy percben es kulonben is engem nyugtat.
A dokik is csak enyit tudtak mondani hogy mehosszehuzodasom lesz,meg kemenyedesem,de semmi.
Szerintem eddig senkinek nem lett baja ebbol.Biztos mindenki utana nezett minden terhessegel kapcsolatos dolgokrol,igy lehet hogy ez nekik fura volt,nem szidunk le senkit azert mert valamit nem tudott.
Es koszonom mindenkinek a valaszat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!