Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napok óta nagyon rosszul...

Napok óta nagyon rosszul alszom, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok és az utóbbi időben így néznek ki az éjszakáim: 11 körül simán elalszom, aztán olyan 3-4 körül felébredek, mert pisilnem kell. Amikor visszafekszem, képtelen vagyok elaludni, pedig álmos vagyok, csak forgolódom össze-vissza, a páromat is felébresztem ezzel. Aztán nagy nehezen sikerül visszaaludni (ma olyan fél 6 körül) és 9-ig húztam a lóbőrt. Van valami ötletetek, hogy segíthetnék a dolgon? Köszönöm.
2008. aug. 1. 15:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ötletem nincs, de engem is érdekelne, mert én 12 hetes korom óta ezt csinálom.

27 hetes kismami

2008. aug. 1. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Mintha csak en irtam volna ,meg az idopont is stimmel...en is probaltam mar mindent,de en sem tudok vissza aludni...es en is 21 hetes vagyok
2008. aug. 1. 15:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Sajnos ötletet nem tudok adni, csak esetleg egy kis bíztatást. Néhány hétig én is rosszul aludtam, minden éjszaka forgolódtam, zsibbadtam, wc-re jártam. De ez pár napja megváltozott- nagyon jól alszom, és már Babó is csak akkor rugdos éjszaka, ha nem tetszik neki a pozícióm, az aktivitást áttette nappalra :D

Kívánom, hogy még Neked is visszajöjjön a jól-alvó időszak, és egészen sokáig tartson.

24 hetes kismama

2008. aug. 1. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Csajok,nekem is ez a gondom.Szoltam is a vedononek hogy mit tehetnek, erre o,kerulni kell a :csoki,kola,kave,szensavas dolgokat..ebbol en csak a csokit eszem..tanacsolta a harsfateat,este lefekves elott..hat nekem igazabol az elejen bevalt most megint fel-fel kelek de az a rossz hogy nem is vecere csak ugy es kipattan a szemembol az alom..
2008. aug. 1. 16:01
 5/12 anonim válasza:
Szia Csajok, én nem vagyok még kismama, de több kis pinfvin szaladgál az ismerőseim körében, és a legtöbben a meleg, vagy langyos cukros tejcsire, de lehet mézzel is, esküsznek, volt aki még hajnalban is csinált magának egy pohárkával, és el tudott aludni, de igaza van e mellett a védőnőnek! Este semmi csoki, kávé, szénsavas, vagy csípős dolog nem jó! Kitartás :D:D
2008. aug. 1. 16:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 20hetes vagyok és sokáig ugyanezzel kínlódtam. Nekem az vált be, hogy a barátnőim tanácsára beszereztem egy szoptatós párnát és ha felébredek azt ölelem át, szinte rámászok és fél perc múlva már alszok is, ami azelőtt sose ment, mindig órákig pislákoltam. Így most rendesen alszom és legalább nem is tudok hara fordulni a párna miatt, vagyis a babucit se nyomom (amúgy szerintem én ez miatt riadtam meg éjjelente, mert mindig azt olvastam, h ne nyomjuk, ne feküdjünk hasra és attól féltem még álmomban is, h baja lesz, de már nincs mitől félnem és nyugodtan alszom).

Remélem segítettem! Boldog babavárást!!! :)

2008. aug. 1. 16:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne valami megoldás,mert már szörnyen kialvatlan vagyok.A terhességem elején is alvásproblémáim voltak,aztán egy ideig elég jól aludtam,most megint nem tudok 4-5 óránál többet,mert felpattannak a szemeim és utána csak forgolódom órákig,és nappal meg nyűgös vagyok.
2008. aug. 1. 17:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Enni idősen én is ezekkel a gondokkal küzdöttem. Aztán elmúlt pár hétre, simán vissza tudtam aludni. Szerintem nektek is elmúlik, nem fog ez végig így menni. Most pedig más miatt (nem bírom az oldaltfekvést) nem tudok aludni. Hajrá mindenkinek!
2008. aug. 1. 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Hihetetlen, de mintha én írtam volna ezeket a szavakat, csak én 25 hetes vagyok. Minden hajnalban potban 4-kor ébredek, pisilek, próbálok visszaaludni, de nem megy. Forgolódás közben éhes leszek, majd szomjas, utána nyom ez, az stb... Az utóbbi időben a 4 és 6 közötti időszakot próbálom hasznosan tölteni. Szoktam inni egy kevés lagyos tejet, vagy kakaót, utána olvasok, vagy netezek. Igyekszem csendesen mindezt, hogy a párom tudjon pihenni. 6 körül újra álmos leszek, és visszafekszem. Próbáltam én is gyógynövényes teát, de attól még gyakrabban kellett pisilnem. Szóval én feladtam, ha nem tudok akkor nem alszom:-)

2008. aug. 1. 22:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Na, akkor szépen összejöttünk :) Úgy látom, hogy ez egy ilyen időszak, valahogy túl kell élni. Szerencsére már nem dolgozom, nem is tudom mi lenne velem, ha ezek után még be kéne mennem.
2008. aug. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!