Derék becsípődése ellen mit lehet tenni? Baba mennyire van biztonságban igy?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt becsípődött jobb oldalt lent a derekam. Nem tudok a jobb lábamra nehezedni. Estére az ügyeleten kötöttem ki annyira nem tudtam mozogni. Algopirin injekciót kaptam. Nőgyógyászom is tud rola, mert hívtam. Azota fekszem, menni alig bírok. Mindehhez ejszaka menstruacios fájdalom társult az alhasamban. Nagyon féltem. Napi max 2 algopirint vehetek be. Volt igy valaki? Mikor múlik el? Mit tehetnék még?2014. jún. 29. 08:53
1/5 anonim válasza:
Azt tudnád tenni, hogy amikor elmúlik ez a nagyon erős fájdalom, akkor elmész egy orvos-, vagy gyógytornász manuálterapeutához, hogy helyrerakja a gerincedet, mert így félő, hogy kiújul.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Gyógytornászt ismerek. Megkeresem ha fel tudok kelni. 25 hetesen is tud segíteni remelem.
2014. jún. 29. 09:12
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem a combom csípődött be de annyira h. nem tudtam ráállni a jobb lábamra, a doki azt mondta a baba elnyomott egy ideget és nem tud mit csinálni majd arréb megy a baba és elmúlik.elég hamar elmult viszont állandóan vissza jött a 25. héttől a 31-32 hétis szenvedtem vele
4/5 A kérdező kommentje:
Hű ha biztató. Remelem hamar túl leszek ezen mert eleg kellemetlen.
2014. jún. 29. 13:20
5/5 anonim válasza:
Volt amikor meg próbáltam piszkálni a babát h. mozduljon arrébb a legtöbbszőr bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!