Ezeket össze vetve és ha a változékony időt nézzük meg lehet előbb a baba?
Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok. Kb 2 hete nagyon fáj a fenék csontom, a szemérem dombom és a derekam. Egyre nehezebb az alvás, a lépcsőzés és a sétálás is. Sokkal fáradékonyabb vagyok, és egész nap tudnék aludni. Gondolom járt már elég sok kismama ebben a cipőben. Tudom, hogy a kiirt idő ponthoz képest előbb is és később is meg lehet a baba de a tapasztalatokra nagyon kíváncsi lennék! :-)2014. jún. 28. 16:10
1/10 anonim válasza:
Szia, én ugyanígy vagyok, 37+3 naposan, majd leszakad a hasam, hátam, nehezebben alszom. Mikorra vagy kiírva kedves kérdező?
2/10 A kérdező kommentje:
Hát a védőnőm július 4.re írt ki az orvos pedig július 18.ra. Az orvos általi kiirt időhöz képest vagyok 37+1hetes kismama.
2014. jún. 28. 16:38
3/10 anonim válasza:
Én is jul 18ra vagyok kiírva, hol szülsz?
4/10 A kérdező kommentje:
Veszprémben :-)
2014. jún. 28. 20:57
5/10 A kérdező kommentje:
Te?
2014. jún. 28. 21:14
6/10 anonim válasza:
Budapest, ma nagyon fáj a hasam,olyanokat rúg...húzódik,feszít.
7/10 A kérdező kommentje:
Én nem bánnám ha előbb meg lenne, mert nekem az alvás szörnyű. És mi lesz? :-)
2014. jún. 29. 12:43
8/10 A kérdező kommentje:
Kisfiú vagy kislány ? :-)
2014. jún. 29. 13:10
9/10 anonim válasza:
Kiscsajt mondtak,de nekünk a férjemmel fius megérzésünk van. :) én nem szeretném előbb,mindennek rendelt ideje van.... A tietek?
10/10 A kérdező kommentje:
Kislány :-)
2014. jún. 29. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!