Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy fekszik a baba a hasamban?

ReniAdam kérdése:

Hogy fekszik a baba a hasamban?

Figyelt kérdés
Egész eddig az UH vizsgálatokon oldalról láttuk a babát, bár már egy ideje nem fér bele teljesen a képbe. De most volt a. 32 hetes ultrahangon és most csak a fejét láttam felülről. Akkor most lehet, hogy már befordult?

2014. jún. 27. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már meg szokta mondani a doki, hogy hogy fekszik. Nincs rajta a leleteden?
2014. jún. 27. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:

leleten mi van?

mvf

kvf

2014. jún. 27. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincs rajta a fekvése, és ezek a rövidítések sem szerepelnek a leleten, én pedig nem kérdeztem rá, mert gondoltam valamelyik a sok hülye rövidítés közül biztosan azt jelzi, de nem...
2014. jún. 27. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem minden, már a 18 hetes uh leletemen is rajta van, hogy éppen hogy feküdt, 32 hetesen meg már külön nézik is, mert akkor már jelentősége van.

Nekem még a terhes kiskönyvembe is külön beleírta a dokim, hogy medencevégű fekvés.

Abból, hogy ti hogy láttátok a gépen, nem tudjuk megállapítani hogy fekszik.

2014. jún. 28. 00:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem a 18-ason sincs rajta és a 32-esen sem. Előtte egy héttel voltam a dokimnál is(mert a nagy uh-kat nekem máshol csinálják), de ő sem mondott semmit a fekvéséről.
2014. jún. 28. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!