Ha kétszer is csuklik a baba a hasamban, az nem gond, ugye?
Figyelt kérdés
Tegnap délután is, este is éreztem, hogy csuklik.
Ma reggel is egy rövid időre éreztem.
Ugye ez normális?
34 hetes vagyok.
2014. jan. 19. 09:15
1/7 anonim válasza:
Én is általában kétszer érzem! 36+3 hkm
2/7 anonim válasza:
miért lenne gond? nekem rengeteget csuklott,és nem volt semmi baj
3/7 anonim válasza:
Én volt, hogy napi 5x éreztem. Nem gond.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond, sőt! Azt jelenti, hogy gyakorolja a légzőmozgást, és véletlenül beszippantja a magzatvizet. Ezért a csuklás... Teljesen normális, nekem naponta több alkalommal előfordult és ez az idő előrehaladtával csak még gyakoribbá vált, ráadásul nekem nem is csak rövid ideig tartott sokszor. Teljesen egészséges kislányom született...
5/7 anonim válasza:
Nem, teljesen normalis, ha tobbszor csuklik.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Első baba, már teljesen meg voltam ijedve tegnap, hogy miért csuklik ennyit. Köszönöm, hogy válaszoltatok.
2014. jan. 19. 13:05
7/7 anonim válasza:
Nekem minden evés után csuklik, ahogy "leérnek" hozzá az ízek! (34+4 hetes vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!