Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Befolyásolja a magzatvíz...

Befolyásolja a magzatvíz mennyiségét, hogy mennyi folyadékot fogyasztok?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan gondom van, hogy elég kevés folyadékot iszok, egyszerűen nem érzem, hogy szomjas vagyok. Ha próbálok "muszájból" inni, akkor meg hányingerem lesz. Napi kb fél litert iszok, nagyon ritkán sikerül 1 litert :S

12. hetes vagyok, a leletemre azt írták, hogy közepes mennyiségű magzatvíz.

2014. jún. 28. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem befolyásolja, a baba mindent elvesz amire szüksége van. nekem is pont ilyen problémám volt, hogy egyszerűen nem bírok sokat inni. Én ittam muszályból, amennyit csak tudtam, de ez napi 1.5-2L folyadékot jelentett, de semmi baj nem volt terhesség során. Próbál meg gyümölcslevet inni abból pik-pak megtudok inni 1L, egyél sós ételeket attól szomjasabb leszel. Hányásig nem kell inni, de azért próbálj inni amennyi lemegy. B6 csökkenti a hányingert, jéghideg citromos víz szintén.
2014. jún. 28. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
közepes mennyiségű magzatvíz úgy tudom teljesen normális, se nem túl sok, se nem túl kevés. Én így olvastam interneten. Nekem a 26. héten mondták ezt, hogy közepes mennyiségű a magzatvíz. Előtte nem emlékszem mit mondtak rá.
2014. jún. 28. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyél sok levest, az is folyadék, és akkor már többet bevittél mintha csak innál. Nekem a doki azt mondta ne csak azt nézzem mennyit iszok, mert ha pl levest eszek, az is beleszámít. Ha nagy meleg van nem árt többet inni, mert észre sem veszi az ember de hamar kiszárad.
2014. jún. 28. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:

A közepes mennyiségű az ideális. A túl sok és a túl kevés utalhat problémára.

Egyébként valamelyest befolyásolja a folyadék fogyasztás a magzatviz mennyiségét.

2014. jún. 28. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
nem befolyásolja,de azért próbálj meg több folyadékot bevinni.Legyen nálad mindig víz és egyet-egyet kortyolj bele. Vagy a leves! A gyümölcsöknek is van folyadék tartalmuk,egyél azt is!
2014. jún. 28. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
1 vagyok: most, hogy írják én is ilyen praktikákat vetettem be. (tavaly a nagy melegben voltam pont 34-39 hetes) dinnye, levesek, gyümölcs leves, krém levesek, gyümölcslé, szörpi, teák (hidegen pórból keverhetők, vagy lehűtött), sok gyümölcs, gyümölcs turmix, főzelékek (pl. tök), én a lecsót is elég szaftosan készítem (vizesen). Ilyen praktikákat próbálj bevetni,
2014. jún. 29. 06:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat :)
2014. jún. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!