Folyhat a magzatvíz így is?
Nem tudod visszatartani, próbáld ki.
Mosakodj meg alul, töröld szárazra magad, és tegyél magad alá egy lepedőt.
Én is magzatvíz szivárgás gyanujával voltam bent kórházban. Az orvos se tudta biztosan, h az-e vagy sem, ezért tartottak bent. Nekem mondták is, ha olyat érzek, mintha pisilnék, de nem tudom visszatartani, akkor van nagy gond. Minden esetre én elmennék a helyedben kivizsgáltatni (így is volt), egyszerű kis tesztcsíkkal meg tudja mondani a doki, h magzatvíz lehet-e (mondjuk nekem 3-ból 1 lett pozitív, ezért nem mertek hazaengedni) Ha pedig szivárogna, akkor mindenképp kórházba kellene menned, mert akkor nagy adagban kapnád az antibiotikumot, h kizárják a fertőzés veszélyét, na meg tüdőérlelőt is adnának, h korabab esetén ne legyen nagy légzési elégtelenség. Szorítok, h minden rendben legyen!
Egyébként, ha többet iszol, akkor a pisi is lehet színtelen.
Szia!
Ha vissza tudod tartani,akkor nem magzatvíz.Színtelen attól lesz a vizelet,ha elég folyadékot iszol,ez egyébként jó. Nekem is mondta a doki,hogy feszes a méhem,gyógyszert is kellett szednem rá a 20. héttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!