Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyhat a magzatvíz így is?

Folyhat a magzatvíz így is?

Figyelt kérdés
A 27.hétben járunk, és eddig is voltak kisebb problémák. A terheléses vércukor vizsgálat szerint szivárog a magzatvíz. És voltam most dokinál(kisebb rosszulléttel) aki azt mondta hogy túl feszes a méhem. De az lehet hogy vissza is tudom tartani egy ideig? vagy akkor ez nem magzatvíz? Mert semmi sárgás színe nincs sokszor, csak olyan mintha nagyon kellene pisilnem, mégsem hiszem hogy pisi, mert teljesen színtelen...
2014. jún. 13. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ezt nem értem: nem érzed, hogy a hüvelyedből vagy a húgycsövedből jön-e?
2014. jún. 13. 17:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát sokszor nem tudom eldönteni.
2014. jún. 13. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom,hogy a magzatvizet nem lehet visszatartani, az folyik ha akar!
2014. jún. 13. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudod visszatartani, próbáld ki.

Mosakodj meg alul, töröld szárazra magad, és tegyél magad alá egy lepedőt.

2014. jún. 13. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is magzatvíz szivárgás gyanujával voltam bent kórházban. Az orvos se tudta biztosan, h az-e vagy sem, ezért tartottak bent. Nekem mondták is, ha olyat érzek, mintha pisilnék, de nem tudom visszatartani, akkor van nagy gond. Minden esetre én elmennék a helyedben kivizsgáltatni (így is volt), egyszerű kis tesztcsíkkal meg tudja mondani a doki, h magzatvíz lehet-e (mondjuk nekem 3-ból 1 lett pozitív, ezért nem mertek hazaengedni) Ha pedig szivárogna, akkor mindenképp kórházba kellene menned, mert akkor nagy adagban kapnád az antibiotikumot, h kizárják a fertőzés veszélyét, na meg tüdőérlelőt is adnának, h korabab esetén ne legyen nagy légzési elégtelenség. Szorítok, h minden rendben legyen!

Egyébként, ha többet iszol, akkor a pisi is lehet színtelen.

2014. jún. 13. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha vissza tudod tartani,akkor nem magzatvíz.Színtelen attól lesz a vizelet,ha elég folyadékot iszol,ez egyébként jó. Nekem is mondta a doki,hogy feszes a méhem,gyógyszert is kellett szednem rá a 20. héttől.

2014. jún. 13. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál?
2014. jún. 16. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!