Csak nálam verik ki a biztosítékot ezek a szavak? : pocaklakó, pocakosság, babásodás?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 09:23
11/28 anonim válasza:
Engem a "pocaklakó" idegesít,olyan kis béna,szőke nős.
Úgyhogy nem vagy egyedül!
12/28 anonim válasza:
Engem igazából egyik sem borít ki bár hozzá teszem a babásodásról nem is hallottam még a pocaklakó meg aranyos szerintem.
Sokkal jobban bosszant amikor kötekedni meg oktatni jönnek fel ide az emberek és olyan kérdésekre válaszolnak amiről fingjuk sincs mégis hatalmas tanácsokat tudnak adni!!!
13/28 anonim válasza:
Szerintem aranyosak.
És a terhes milyen?olyan mint ha azt közölnéd vele hogy egy terhet cipelsz.
14/28 anonim válasza:
Most komolyan Lányok....., ti ezzel foglalkoztok!?
Ahány ember, annyi féle elnevezés. Lehet, hogy másnak meg azok a szavak nem tetszenek, amit éppen ti használtok.
Szerintem ezzel kár foglalkozni, inkább koncentráljunk a magunkra és a babákra. Boldog babvárást!
16/28 anonim válasza:
Van itt egy kismama, nálam kb. 2 héttel "fiatalabb", ő állandóan írja, hogy x hetes kismama vok. Na nekem ez a vok idegesítő, a többit meg se látom. A 11 éves húgom írja és mondja, hogy vok, olyankor mindig eszembe jut, hogy felnőtt emberek is képesek ilyen idióta megnyilvánulásokra. Egyébként a durva helyesírási hibák is idegesítenek, meg az is, amikor valaki leírja a véleményét, mondjuk a terhesség alatti szexről, vagy a háegyenegyről és lepontozzák. :) Voltaképpen nem érdekel, legyen egészséges a babám és kész. (ezt kívánom mindenkinek) Tapasztalatokat járok ide olvasni, és általánosságban teszek fel kérdéseket, minthogy az ugyan annyi idős kismamik hogy vannak...
17/28 anonim válasza:
mért kell ezen lovagolni?a pocaklakó kifejezetten aranyos kifejezés.a babásodás engem is idegesít de nem foglalkozok vele.ki így hívja,ki úgy.
18/28 anonim válasza:
Én sem bírom a cukiságokat, semmilyen témában. Pocaklakó, pocakos, főzi, gyümi, szopi, szopcsi, kaksi, hajcsi, babócácska meg az eszünk, fogzunk, lázasak vagyunk áááá.... Az agyamba mennek ezek. Nem hülye az a gyerek és nincs hozzánőve az anyához hanem egy másik személyiség, lehet vele normálisan beszélni. De ugyanúgy zavar a rossz helyesírás, meg a mek, vok, mien és hasonló szavak.
19/28 anonim válasza:
van már nektek gyereketek?mi a F...ért kell ilyen hülyeségeken lovagolni???rohadtul ráértek!!!ha nem teszik,el lehet menni.keress olyan oldalt ahol máshogy írnak.mert amikor már gyereked lesz,és van 1 perced hogy kérdezz,hogy mitől üvölt,stb,akkor majd te is rövidítesz,és majd észre se fogod venni,hogy hogy beszélsz.le lepet pontozni.naa-.
20/28 anonim válasza:
Ez az oldal mindenkinek szól. Nem kismamafórum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!