Ti hogy reagáltatok volna a helyemben?
Az egyik kérdésnél már le írtam a sztorit,kiváncsi vagyok,hogy nektek mi a véleményetek erről??
Ma korán reggel jöttem ki a boltból.
A bolttal szemben van egy kis pékség,ahonnan kijött egy kismama.
Nagyon nagy hasa volt.....
Az egyik kezében egy zacsiban kakaóscsiga volr,erre elkezdett matatni a táskájában,elővett egy doboz kél multifiltert és egy üveg kék bombát..
Rágyújtott... Pedig kb. Fél percre van az orvosi rendelő is,bármikor megláthatta volna a védőnő! De ő csak itta a bombát és pöfékelt a lépcső előtt ülve..
Annyira égő volt a dolog,mert annyira sokkoltak a látottak,hogy bámult a kiscsajt,aki meg is kérdezte,hogy mi a különös ebben,miért bámulom annyira..Nagyon elszégyeltem magam,de nem mindennapi látvány volt az biztos!!
Pedig nem néztem volna ki belőle,olyan ki cukin kismamasan volt felöltözve,műköröm,szép haj stb.
Szerintetek is visszataszító ha egy kismama ezt csinálja??
Én ma pont ellenkező helyzetben voltam, apukám megkért, hogy vegyek neki hazafelé egy doboz cigit.
Még sosem voltam dohányboltban, szóval már eleve kicsit hülyén éreztem magam, de tök cikinek találtam aránylag nagy (21 hetes vagyok, azért már jócskán látszik) hassal bemenni egy ilyen helyre és cigit kérni.
Mondjuk mikor megkérdezték, hogy kemény vagy puha dobozos legyen, el is akadt a tudományom, szóval akkor gondolom már sejtette az eladó lány, hogy nem nekem kell.
Biztos csak én éreztem úgy, hogy mindenki engem bámul, de tök cikinek éreztem.
Most erre nem tudok semmit se mondani. De én ellenpéldát irok. Régóta cigizek és aki nem tudja, hogy milyen a cigi az nem is fogja megtudni, hogy milyen írtó nehéz letenni. 26 hetes terhes vagyok és cigizek DE a leggyengébb cigit is napi max 3-4 szál.. Amivel nem ártok a babának.
Sogornőm végig cigizte a terhességet és egy egészséges fiút szült és ő napi 1 dobozzal szívott ( leggyengébbet ).
Nekem a kismamákon a müköröm, póthaj meg minden cicoma nem tetszik..Az energia ital meg alapból káros..nem hogy egy terhesnőnek..
Neke tudja a védőnőm és a nőgyógyászom is, hogy napi 3-4 szál van arra azt modnták ha valaki nem tudja letenni az a 3-4 szál nem fog ártani a babának. Sokszor érzem azt, hogy ez nem tesz jót a babának van hogy csak 2 szál megy el de az ritkább... De az eredményeink a kisfiammal tökéletesek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!