Terhesvitamint szedjek? Vagy az FLP-s termékek helyettesíthetik azt? Ha igen, mit és milyen adagban érdemes szedni?
Szia!
A következőket szedtem várandósság alatt:
- Aloe Vera Gel (lehet Berry Nectar is)
- Nature Min az ásványianyag pótlásra
- Multivitamin Kids
- Arctic Sea az Omega3 miatt
Jót tesz még az Absorbent C (C vitamin), és nekem nagyon bejött egy 30 napos Probiotic kúra.
Ezekkel bika volt az immunrendszerem és nem mellesleg sosem volt szorulásom sem. A fogaim is rendben voltak, nem vérzett az ínyem sem (erre jó az FLP-s fogkrém).
Szülésre tanácsolom, hogy szerezz be Aloe Firstöt és Aloe Vera Gelly-t.
First-tel fújod napi 10x a gátat, 4-5 alkalommal kened Gelly-vel és hozzá szellőzteted, meg mellette jegelheted is, nekem ezekkel 6 nap alatt tökéletesen gyógyult a gátam.
Tejszaporításra a méhkaptár termékek és a Lite por jók.
Most 7 hós a lányom, jól érzem magam, szedem az ásványianyagot, a vitamint, meg az echinacea-t immunerősítésre (influenza ellen).
A szokásos terhesvitaminokhoz képest ezeknek a termékeknek sokkal magasabb a hatóanyag tartalmuk és könnyebben szívódnak fel.
Csak ajánlani tudom, remekül beváltak, az orvosom is azt mondta, szedhetem nyugodtan ezeket.
Mi most tervezzük a következő babát, de mivel az első lombik, így nekilátunk az FLP meddőségre javasolt kúrájának, mivel papíron makk egészségesek vagyunk.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!