Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orgazmusnál az alhasi összehúz...

Orgazmusnál az alhasi összehúzòdás okozhat problémát?

Figyelt kérdés
20 hkm vagyok. Semmi gond nincs a terhességemnél, hála istennek, a védönö is azt mondta lehet nyugodtan szeretkezni. Tegnap együtt voltunk a párommal, és az orgazmusnál erösebb összerándulást éreztem az alhasamban. Kicsit keményedett is a pocim. Más kismamák, ti is igy érzitek? Mikortol nem szabad már szexelni? Vagy ti hogy oldjátok meg ezt? Olyat is hallottam, hogy valaki egész terhessége alatt nem volt együtt a párjával!! o.O !! Hogy lehet azt kibirni?? :)
2014. jún. 26. 03:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nehezen, de ki lehet bírni .

Termeszetes dolog, hogy orgazmus után keményedik a hasad.

2014. jún. 26. 06:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondolom 20. hét utàn màr jobban érzem ezeket. Az összeràndulàst is éreztem koràbban is, gondolom, hogy ez is természetes, de tegnap nagyon erős volt, ezért ijedtem meg egy kicsit. De mindenképpen meg fogom említeni a védőnőnek is.
2014. jún. 26. 07:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi gyakorlatilag a fogantatás óta nem voltunk együtt, az alhasi görcsök és a keményedés miatt. Engem is megijesztett, de ezen felül inkább fájt és kellemetlen volt.

Őszintén szólva, én nem is igényelem a szexet. Az összebújás, babusgatás most sokkal többet ér nekem. A férjemet máshogy elintézem, ha szeretné. 36 hkm

2014. jún. 26. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi az első 3 hónapban talán 1-2x voltunk együtt, megvallom a sok rosszullét miatt erre volt a legkevesebb igényem. Második trimeszterben is kb. 2x voltunk együtt. Ekkor kiderült, hogy kevesebb a magzatvíz, amitől lehetett volna, de a férjemnek elment tőle a kedve, félt, hogy árt a kicsinek. Most a 35. hétben vagyok azóta nem voltunk együtt. Szerencsés vagyok mert nem is kívánom, ő meg fél, de a méreteim miatt is már nehézkes. Amúgy nekem a sex mióta teherbe estem nem esik jól. Remélem ez változik majd ha a kicsi megszületik. :S

Keményedések nekem folyamatosan vannak/voltak a 20.héttől. Orgazmus után mindig. Azt mondják ez normális. Nálam már nyílik a méhszáj (2100) úgyhogy stornó. De nálatok még bátran lehet, a kicsi érzi, hogy picit összehúzódik a méhed az orgazmustól, ettől nem lesz baja nyugi! :)

2014. jún. 26. 11:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Én ugyanúgy kívànom a szexet, és gondolom tényleg nem is àrt a babànak. Mert hàt ugye, ami jó a mamànak, az jó a babànak is. :) nyilvàn veszélyeztetett terhességnél ez màsként van. Terhességem kezdete óta vannak ezek a kisebb összehúzódàsok, nyilvàn természetes is ilyenkor. Tegnap volt erős, ezért ijedtem meg.
2014. jún. 26. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!