Orgazmusnál az alhasi összehúzòdás okozhat problémát?
Nehezen, de ki lehet bírni .
Termeszetes dolog, hogy orgazmus után keményedik a hasad.
Mi gyakorlatilag a fogantatás óta nem voltunk együtt, az alhasi görcsök és a keményedés miatt. Engem is megijesztett, de ezen felül inkább fájt és kellemetlen volt.
Őszintén szólva, én nem is igényelem a szexet. Az összebújás, babusgatás most sokkal többet ér nekem. A férjemet máshogy elintézem, ha szeretné. 36 hkm
Mi az első 3 hónapban talán 1-2x voltunk együtt, megvallom a sok rosszullét miatt erre volt a legkevesebb igényem. Második trimeszterben is kb. 2x voltunk együtt. Ekkor kiderült, hogy kevesebb a magzatvíz, amitől lehetett volna, de a férjemnek elment tőle a kedve, félt, hogy árt a kicsinek. Most a 35. hétben vagyok azóta nem voltunk együtt. Szerencsés vagyok mert nem is kívánom, ő meg fél, de a méreteim miatt is már nehézkes. Amúgy nekem a sex mióta teherbe estem nem esik jól. Remélem ez változik majd ha a kicsi megszületik. :S
Keményedések nekem folyamatosan vannak/voltak a 20.héttől. Orgazmus után mindig. Azt mondják ez normális. Nálam már nyílik a méhszáj (2100) úgyhogy stornó. De nálatok még bátran lehet, a kicsi érzi, hogy picit összehúzódik a méhed az orgazmustól, ettől nem lesz baja nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!