Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez problémát jelenthet?

Ez problémát jelenthet?

Figyelt kérdés

25 hetes vagyok, jó 8 kiló jött fel rám. Esténként ha lefekszek, már nem tudok háton aludni, így oldalra fordulok. Ha hátamon vagyok, nehezebben kapok levegőt.

A gond ott kezdődik, hogy hajnalba vagy reggel arra ébredek, hogy a hátamon fekszek! Ezt egyszerűen nem tudom megérteni, miért fordulok át éjjel, ha lefekvéskor egy percig nem tudnék úgy maradni. Vettem már olyan párnát is, hogy oldalt tudjak maradni, de nem vált be teljesen. Éjjel fáj oldalt a lábam, kényelmetlen. Aggaszt, hogy minden hajnalba vagy reggel háton ébredek. Ma fájt is a hasam alja. Szeretném ha a babám biztonságban lenne, de nem tudom megakadályozni azt hogy oldalra forduljak. Biztos, hogy a háton fekvés tényleg nem jó, de álmomban fordulok át és ez már nagyon idegesít. Volt valakinél hasonló? Rendben ment minden?

2014. máj. 28. 06:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán ne aggódj, a szervezeted tudja mit csinál, idővel nem fogsz tudni a hátadra fordulni még álmodban sem. Nem ártasz a babának, én tök sokáig ébredtem háton, semmi baj nem lett, a terhesség vége felé meg tényleg beállt amit mondanak, hogy csak bal oldalon volt kényelmes a fekvés.

Viszont ha megfogadsz egy tanácsot, próbálj kicsit lassabb ütemben hízni... én nem foglalkoztam ezzel, felszedtem 16 kilót, ebből 8 lement ugyan szüléskor, most három hónapos a csajszim és hízok a szoptatás alatt is :( Tényleg sokkal jobb lett volna nem hízni...

2014. máj. 28. 07:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért ne menne rendben? A szervezeted, a baba tudja mi a jó neki és neked is. Én ellenpélda vagyok, 36 hetesen hanyatt alszom és tvzem, azt mondta a doki ha nem lesz kényelmes majd fordulok. Semmi baj nincs benne, mindenkinek másképp jó.
2014. máj. 28. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!