Terhess vagyok?
2hettel ezelott megtortent a szexualis kapcsolat a parommal.
De most elkezdtem emelyegni nagyon,de nem kivanok semmilyen etelt,nagyon ritka hogy valamit megkivanok.
Neha neha szedulok,sokszor faj a fejem,de arra go doltam hogy ez biztosaz idovaltozas miatt van,migrenes voltam.
Mostanaba egyre gyakrabban megyek pisilni es allandoan olyan erzeseim vannak hogy szetfeszul a hasam,es huzzodik.
24 eves vagyok,mar normalis a verzesem,mindig pontosan megjon,soha nem kesik,nem jon elobb.
En is gondolkodtam hogy valtok dokit,a rendes hazidokim mondta,a nogykgyaszom normalis.
Milyen orvos az, aki szerint menstrualaskor nem lehet teherbe esni???
Baratnomnek van egy rohangalo, rosszcsont "bizonyiteka" az ellenkezojere :) Abban a honapban egyszer voltak egyutt, mert a parja kamionozik...Ha nem akarsz gyereket vedekezz mindig. Es surgosen keress masik dokit,lehetoleg valaki olyat,aki nem a piacon vette a diplomajat. Ha kesik, akkor csinalj tesztet reggeli elso pisibol. Drukkolok,hogy minden rendbe legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!