Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha szerintem semmit nem...

Baj ha szerintem semmit nem nőtt a mellem a terhesség alatt? Ez ugye nem azt jelenti, hogy nem lesz elég tejem? 38 hkm

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ezen ne aggódj. lehet hogy a szülés után fog "berobbani"
2014. máj. 26. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam, nekem nem lett tejem, de egyébként szerintem nem függ össze, ettől még lehet tejed.
2014. máj. 26. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
15 éves korom óta 75b a mellem mérete. Híztam 24 kg-ot, volt egy terhességem született belőle egy egészséges kislányom, öregedtem 12 évet. Se a hízás alatt, sem a terhességem alatt nem nőtt a mellem.
2014. máj. 26. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
A lényeg kimaradt: 3 éves a lányom és még mindig van tejem.
2014. máj. 26. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, a tej mennyisége és a mell mérete nem függ össze!! Én még irigyellek is, hogy nem nőtt meg a melled. Az enyém 4 méretet nőtt terhesség alatt és még 1-et, amikor beindult a tejem, a bőröm teljesen szétszakadt, csíkos lett és már most látom, hogy szoptatás után lógó "kannák" maradnak majd… :((
2014. máj. 26. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nőtt az én mellem se semmit, csak ha sok tejci feszíti, akkor nagyobb (három hónapos a babám, csak cicizik, remélem megmarad sokáig így). De nincs összefüggés a mellméret és a szoptatás között. Amit tegyél meg a tejciért, hogy amint megszületik a baba, sokat legyen cicin, és rengeteg folyadékot igyál már az első nap, 4 liter vizet legalább.
2014. máj. 27. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!