20 hetes terhességnél cx 2100. Szabad szexelni? A 15. héttől ilyen, azóta önmegtartóztatás van, mert nem szeretnék kockáztatni, viszont jól esne. :-)
én nem merném!
próbáljatok egyéb módon örömet szerezni egymásnak!
Dokit kérdezd ne itt.
Mondjuk én nem kockáztatnám.
Az orvost kérdezd meg!!!!
Engem nem tiltott tőle, én mindig megkérdezem ha van valami, hogy akkor most mi van a szexszel is. És a múltkor is azt mondta, hogy ha nem térünk ki rá beszélgetés közben és ő kifejezetten nem tiltja lehet. Ha gond van nyugodjak meg szólni fog :)
Viszont nem tudom magán vagy sztk-s dokihoz jársz-e, mert pl én úgy jártam, hogy a magán dokim folyamatosan 2000 értéket "mér" (eleve kicsit rövidebb a méhszájam és hátrahajló a méhem), utána pár napra rá a másik doki is rámnézett és jól meglepődtem, mert azt mondta 3100 az érték :) Szóval elvileg feljebb ment a méhem (ami lehetetlen). Erre a párom mikor kijöttünk azt mondta, biztos más az ujjmérete :) Én a magándokimnak hiszek, mivel ő tudja az előzményeket, ismeri az anatómiámat és az totál biztos, hogy a méhem nem ment feljebb, mert mint írtam alaphelyzetben lejjebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!