Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhességnél cx...

20 hetes terhességnél cx 2100. Szabad szexelni? A 15. héttől ilyen, azóta önmegtartóztatás van, mert nem szeretnék kockáztatni, viszont jól esne. :-)

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Rövidebb méhnyak, külső méhszáj nyitva, lehet kihagynám.
2014. jún. 16. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Maximum óvszerrel, de a doki nem mondott semmit??
2014. jún. 16. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:

én nem merném!

próbáljatok egyéb módon örömet szerezni egymásnak!

2014. jún. 16. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Dokit kérdezd ne itt.

Mondjuk én nem kockáztatnám.

2014. jún. 16. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi volt a terhesség alatt. Engem eltiltott tőle a doki. Így is csak a 36. hétig maradt benn a babó, szóval ne kockáztassatok!
2014. jún. 17. 03:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Az orvost kérdezd meg!!!!

Engem nem tiltott tőle, én mindig megkérdezem ha van valami, hogy akkor most mi van a szexszel is. És a múltkor is azt mondta, hogy ha nem térünk ki rá beszélgetés közben és ő kifejezetten nem tiltja lehet. Ha gond van nyugodjak meg szólni fog :)

Viszont nem tudom magán vagy sztk-s dokihoz jársz-e, mert pl én úgy jártam, hogy a magán dokim folyamatosan 2000 értéket "mér" (eleve kicsit rövidebb a méhszájam és hátrahajló a méhem), utána pár napra rá a másik doki is rámnézett és jól meglepődtem, mert azt mondta 3100 az érték :) Szóval elvileg feljebb ment a méhem (ami lehetetlen). Erre a párom mikor kijöttünk azt mondta, biztos más az ujjmérete :) Én a magándokimnak hiszek, mivel ő tudja az előzményeket, ismeri az anatómiámat és az totál biztos, hogy a méhem nem ment feljebb, mert mint írtam alaphelyzetben lejjebb van.

2014. jún. 17. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Nyitott külső méhszájnál magas a felszálló fertőzések lehetősége. Egy szex aztán lehet mindent megbánsz, ne kockáztass. Ki lehet bírni csak akarni kell.
2014. jún. 17. 13:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Elfelejtettem rákèrdezni a dokimnál, de szerintem kihagyom a szexet.
2014. jún. 18. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!