5 hetesen görcsök és vérzés! Mit tegyek? több lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
5 hetes vagyok és 1 hete vérzek először csak enyhén aztán egyre erősebben ma voltam orvosnál. Ma állapította meg a terhességet.Mondtam neki a vérzést de annyi mondott, hogy ez normális.Most estére egyre erősebb a vérzés és a görcsök sem múlnak de azért még bírom tehát annyira nem fájdalmas( menzesz görcsre hasonlít)
Vetélésre utaló jelet nem látott azt mondja.
11mm-es üres petezsák van.
Reggel megyek vérvételre.
Szerintetek mit tegyek??
2014. jún. 23. 22:31
21/23 anonim válasza:
Szia!Sajnálom,ami veled történt.Nekem is volt egy ilyen spontán vetélésem,szintén az 5. héten 2 évvel ezelőtt.Üres petezsák,majd 2 nappal rá intenzív,bő vérzés kíséretében elvetéltem.Nekem sem kellett befejezni végül,5-6 napig véreztem,de én kaptam Ergam cseppet is közben.(méhösszehúzó hatású).Kitartás!!!Ha bármilyen kérdésed volna még,írj nyugodtan.Üdv:Egy szülésznő
22/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget :)
Ma már megyek haza, a dokim mindent rendben talált!
2014. jún. 26. 15:00
23/23 anonim válasza:
Szia! Sajnálom ami veled történt, de úgy állj hozzá, hogy nemsokára ismét összejön és akkor minden rendben lesz! Én is terhes vagyok, de lassan két hete barnázom, akkor voltam UH-n, 2mm-es felritkulást látott a doki, majd pár napra rá a saját dokimnál voltam és ő meg csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, ezért kért béta HCG vérvételt, ami jó lett, tehát megfelelő a hormonszintem. Viszont a barnázás azóta is tart, hol több hol kevesebb, ma pl ilyen rózsaszínes barnás (nem piros), és ma elég sok volt, de görcsölni nem görcsölök.. szedek Duphastont, mert hormonproblémám van, illetve Magnerotot napi 3X1-et és terhesvitamint. UH-ra holnap megyek. Volt valaki hasonló cipőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!