33 hetesen vérzés?
Figyelt kérdés
33 hetes és 4 napos terhes vagyok és ma reggel szexeltünk a párommal és utánna elmentem pisilni és azt vettem észre hogy vérzem a wcben olt egy kis vér . Tettem be tisztasági betét azon egy kis barna folyás van. Azóta semmi. Szerinteteklehet baj?2014. ápr. 6. 12:52
1/10 anonim válasza:
Én az orvosom hivnám a helyedben. Vszinüleg nincs gáz. Nekem is volt ilyen a 30. héten. Semmi gond nem volt de hivd fel az orvosod vagy az ügyeletet.
2/10 anonim válasza:
Nem hiszem, biztos megsérültél picit valahol. Amúgy az utolsó 12 hétben nem javasolt a szex, az orgazmus beindíthatja a szülést, a sperma pedig puhítja a méhszájat. Nyilván nem törvényszerű, de nem árt észben tartani.
3/10 A kérdező kommentje:
Nincsen orvosom . Pihenek aztán ha egy csepp vér is jön még belőlem akkor hívom őket ez olyan 11 órakor volt. Azóta semmi.
2014. ápr. 6. 13:01
4/10 anonim válasza:
Ha ilyen hamar elmúlt, akkor nincs baj. Ennyi idős terhesen én már az orvosi vizsgálattól is véreztem egy napig. A szexet én mellőzném, amíg meg nem beszélem az orvosommal, hogy szabad-e.
5/10 A kérdező kommentje:
Holnap délután megyek a dokihoz akkor rendel.
2014. ápr. 6. 13:05
6/10 A kérdező kommentje:
És mikor szültél meg ha ilyen korán véreztél a vizsgálattól is?
2014. ápr. 6. 13:12
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. ápr. 6. 13:15
9/10 anonim válasza:
Szia valószínűleg a nyákdugód volt az, nekem mikor kipottyant aznap szültem is de ez 38 hetesen volt, ne aggódj nem valószínű hogy szülni fogsz de innentől vigyázz mert a mehedbe feljuthatnak a fertőzések.
10/10 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál azt mondta zárt a méhszájam nincs gond. :)
2014. ápr. 7. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!