Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen menzesz szerű...

25 hetesen menzesz szerű vérzés mitől lehet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval párommal 2 hónap után tegnap együtt voltunk reggel. Akkor elkezdtem vérezni, annyira mint egy közepesen erős napon mikor még megjött. Élénk pirosan vérzett egész nap. Ma már csak ilyen nagyon kicsi pecsételő jellegű vérzés jelentkezett, szinte már semmi nincs. Mitől lehet, hogy ennyire véreztem? Múltkor is mikro voltam vizsgálaton a doki kézzel megvizsgált, de semmi extra és akkor is véreztem bár akkor csak picit. Azt mondta hogy normális, ezért nem rohantam tegnap se egyből dokihoz csak nem értem miért van ez.
2014. márc. 24. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
ilyenkor megvoltozik a hüvely is és a méhszáj is.lehet egy kicsit durva volt a testednek(ha neked nem is) és ezért volt a vérzés
2014. márc. 24. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És mért nem mentél orvoshoz vagy kórházba? Én 26hetesen kezdtem el vérezni szex közben, azonnal bementünk a kórházba kaptam gyógyszereket, magnéziumot , infúziókat,szerencsére nem lett baj, de lehetett volna, onnantól veszélyeztetett terhesnek vettek.
2014. márc. 24. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ezzel a vérzésmennyiséggel már én is orvoshoz rohantam volna!!!!

Mindamellett, hogy vizsgálatok után nálam is előfordult kisebb vérzés...ez azért teljesen más! Én nem lennék nyugodt a helyedben, biztos megmutatnám magam :(

2014. márc. 24. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt mindenkinek elmondják, hogy élénk piros nagyobb mennyiségű vérzéssel azonnal orvos!

Sok minden történhet ilyenkor, de nem normális nagyobb mennyiségű vérzés semmiképp. A vizsgálat utáni vagy szex utáni pár csepp vérzés előfordulhat, mert érzékenyek a szövetek, bár hozzáteszem, hogy a dokim erre azt mondta, hogy akkor inkább kerüljük a szexet innentől!

2014. márc. 24. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz. Egy közepes élénk piros menzesz szerű vérzés engem halálra rémítene, azonnal ügyeletre mennék.

Szerintem ez nem tréfa dolog, inkább felesleges út legyen, de megnyugszol.

Had ne részletezzem, hogy terhesség alatt az élénkpiros vérzés mire utalhat...

Kívánom, hogy legyen minden rendben.

2014. márc. 24. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 folt volt 21 hetesen hajnali 2kor de rohantam a korhazba. Egybol a mehlepenyt neztek, hogy nem e levalt egy darabon. A te esetedben azonnal mentem volna be.
2014. márc. 24. 11:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Na jól megijesztettetek. Azért nem rohantam, mert mikor vizsgált a dokim akkor is élénken vérzett, de azt mondta ne ijedjek meg ez normális, ha másnapja ne múlik el akkor azért menjek vissza, de még aznap este elmúlt. Mivel nem spontán jelentkezett a vérzés hanem a szex miatt és mostanában ugye nem voltunk együtt gondoltam az miatt. Fájni nem fájt semmim, nem görcsöltem, a babum ugyanúgy mocorgott és mára elmúlt ezért nem gondoltam hogy baj lenne.:(
2014. márc. 24. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:
2es vagyok, nekem sem volt tünetem a vérzésen kívül, de akkor nagyon megijedtem amikor diktálta az orvos,hogy írja a nővér "fenyegető koraszülés gyanúja miatt elhelyezzük az osztályunkon".
2014. márc. 24. 12:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, értjük, csak a mennyiség nem mindegy. Azt írtad, hogy menzesz erősségű, az pedig erősnek számít.

Miből gondolod egyébként, hogy az, hogy előzmény nélkül, szex után történt, az kevésbé veszélyes? Gondolod, hogy pl a placenta csak nyugalmi állapotban tud leválni, akár részlegesen?! Én nem is értem, hogy maradhattál nyugodt ebben a helyzetben...

Inkább menjek 10x potyára, mint egyszer későn. És ember nem lett volna, aki emiatt nem vesz a kórházban komolyan, függetlenül attól, hogy volt-e szex, vagy sem...

2014. márc. 24. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!