Menzesz helyett csak barna vérzés, mi ez? Nagyon aggódom, és tanácstalan vagyok?
Figyelt kérdés
sziasztok!a menzeszem késve érkezett és nem piros volt hanem barna és erős görcsölésem sem volt mint szokott!elmúlt a barnázás 4 nap után de azóta is mindennap picikét szúrkálgat a hasam!2 tesztem is negatív lett,nem félidőben voltunk együtt a férjemmel!így nem tudom van-e rá esélyem!jövő héten csütörtökön megyek orvoshoz!de ma kicsit megijedtem mert a sziklakerthez emeltem a nagy köveket és azóta folyamatosan érzem a szúrkálást a hasamban mintha megakarna jönni!félek,hogy ha esetleg baba van és még a teszt nem mutatja,akkor ne h.ártsak neki!mire gondoljak szerintetek?vagy mitől volt a barnázás,és ez a hasfájás?iszom a tőzegáfonya teát,de nem hiszem,hogy felfázás mert nem csíp és nem pisilek többet!annyira tanácstalan vagyok:'(2013. máj. 16. 17:47
1/5 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet reggeli vizeletből! Ha nem baba, akkor lehet vmi kis hormonzavar is. Ne aggódj, majd csütörtökön a doki megmondja a tutit!
2/5 A kérdező kommentje:
reggel tesztelek hátha:) remélem baba,nem valami baj:S
2013. máj. 16. 18:12
4/5 A kérdező kommentje:
negatív ez is:S nem tudom akkor mi van:S jobb oldalt a hasam ugyanúgy szurkál:/ meg álomkóros lettem:S
2013. máj. 17. 16:04
5/5 anonim válasza:
Még mindíg semmi?? Nekem 15-én kelett volna megjönnie, de eddig semmi (remélem ez után se fog... ) 17-én teszteltem reggel , egy negatívat... most tanácstalan vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!